Έλληνες "πατριώτες" στην Αυστραλία! Η παρουσίαση Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Hopman Cup - video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 15:06 Έλληνες "πατριώτες" στην Αυστραλία! Η παρουσίαση Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Hopman Cup - video

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζονται να δημιουργήσουν την κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία του τένις και το Hopman Cup, παρουσίασε τη συμμετοχή τους στην Αυστραλιανή διοργάνωση, με Έλληνες και ελληνικές σημαίες στις κερκίδες.

Ένα απίστευτο ελληνικό γλέντι αναμένεται να δημιουργηθεί στο μακρινό Περθ της Αυστραλίας, από τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι και ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκαρη.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες της χώρας μας, ζήτησαν οι ίδιοι να συμμετέχουν στο περιβόητο Hopman Cup, δημιουργώντας μία ελληνική super team, η οποία και θα αντιμετωπίσει κορυφαίους αντιπάλους, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ και η Σερένα Γουίλιαμς.

Με χιλιάδες Έλληνες στις κερκίδες, η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει τους αγώνες της με το μονό της Σάκκαρη στις 29 Δεκεμβρίου (04:00) κόντρα στη Βρετανίδα Κάτι Μπούλτερ και η διοργανώτρια αρχή προανήγγειλε τη συμμετοχή, με ένα εξαιρετικό video παρουσίαση, στο οποίο η Ελληνίδα τενίστρια σημειώνει πόσο… πατριώτες είναι και οι δύο τους.

Η παρουσίαση της Team Greece με Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση