Οικογένεια Σουμάχερ: “Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν…”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 11:55 Οικογένεια Σουμάχερ: “Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν…”

Με αφορμή τα αυριανά (03.01) 50ά γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ, η οικογένεια του “θρύλου” της F1 –που δίνει τεράστια “μάχη” για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον Δεκέμβριο του 2013 στις Γαλλικές Άλπεις- επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους αγαπάνε τον “Σούμι”, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την συμπαράσταση τους, αλλά και να ζητήσει να συνεχιστεί ο σεβασμός στην ιδιωτικότητας του ιδίου και της οικογένειας.

“Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί με εσάς και σας ευχαριστούμε από το βάθος της καρδιάς μας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος για το virtual μουσείο με τις επιτυχίες του “Σούμι” που δημιούργησε το ίδρυμα “Keep Fighting” και το οποίο θα κοινοποιηθεί μέσω ενός application που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019 καταλήγει το μήνυμα της οικογένειας του Σουμάχερ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση