Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε οριστική διαθεσιμότητα καθηγήτρια που μέθυσε μαθητές της και έκανε σεξ μαζί τους - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 23:53 Σε οριστική διαθεσιμότητα καθηγήτρια που μέθυσε μαθητές της και έκανε σεξ μαζί τους - ΦΩΤΟ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε καθηγήτρια μουσικής που μέθυσε και αποπλάνησε δύο μαθητές της σε δύο ξεχωριστά περιστατικά με πέντε χρόνια διαφορά το ένα από το άλλο.

Όπως έγινε γνωστό, η 34χρονη καθηγήτρια που είναι και παντρεμένη, εργαζόταν στο σχολείο του Ντερμπισάιρ όπου τα Χριστούγεννα του 2013 προσέφερε αρκετά σφηνάκια σε 17χρονο μαθητή της και στη συνέχεια έκανε σεξ μαζί του. Το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί ωστόσο με άλλον μαθητή της το 2008 οπότε ακολούθως η διοίκηση του σχολείου της είχε κάνει γραπτή επίπληξη για τη συμπεριφορά της.

Και οι δύο μαθητές ήταν μέλη της χορωδίας που εκείνη διηύθυνε.

Η διοίκηση του σχολείου υποστήριξε ότι κάλεσε σε καταθέσεις τόσο την καθηγήτρια όσο και τον δεύτερο μαθητή όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για το περιστατικό ανάμεσά τους ωστόσο δεν κατάφερε να αποδείξει οτιδήποτε.

Ο δεύτερος μαθητής δεν παραδέχθηκε το γεγονός παρά μόνο τέσσερα χρόνια μετά, το 2017 σε μία συνάντηση με τον σύμβουλό του. Στη συνέχεια έγινε αναφορά κατά της καθηγήτριας στις αρχές, οπότε αποβλήθηκε από το ακαδημαϊκό σχολείο και εκείνη παραιτήθηκε.Πλέον τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο 17χρονος -πλέον 23χρονος- μαθητής είπε στη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας ότι έκανε σεξ μαζί της εβδομάδες μετά που είχαν φιληθεί πρώτη φορά στο διαμέρισμά της. "Εκείνη με φίλησε και μετά έβγαλε την μπλούζα της. Την είδα γυμνόστηθη. Νομίζω ότι έβγαλε και το παντελόνι της γιατί εγώ ήμουν αυτός που έκανε πράξη σεξ πάνω της, ενώ εκείνη δεν μου έκανε τίποτα γιατί δεν είχα στύση. Ντύθηκε ξανά και συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα" κατέθεσε ο νεαρός.

Το 2008 η καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι είχε κάνει one night stand με άλλον σπουδαστή της τον οποίo προετοίμαζε για πτυχίο στη μουσική αλλά το περιστατικό ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου.

Από την πλευρά του, ο πρώτος μαθητής ομολογεί ότι έκανε σεξ μαζί της στο σπίτι της αφού έπαιξαν μπιλιάρδο σε μία παμπ.

"Πήγαμε στο σαλόνι της. Εκείνη μπήκε στην κουζίνα και επέστρεψε φέρνοντας από ένα ποτήρι κρασί. Κάποια στιγμή φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και μετά βγάλαμε και οι δύο τις μπλούζες μας. Μετακινηθήκαμε στον καναπέ και ξάπλωσα πάνω της. Μετά πήγαμε στο υπνοδωμάτιό της. Συνεχίσαμε τα φιλιά και τα αγγίγματα. Εκείνη έβγαλε ένα προφυλακτικό από το συρτάρι του κομοδίνου και κάναμε σεξ. Μετά πήγαμε κάτω. Πήγα τουαλέτα και εκείνη άναψε τσιγάρο. Καθίσαμε στον καναπέ. Κάποια στιγμή μου έκανε στοματικό σεξ" εξομολογείται ο μαθητής.

Πηγή: Daily Mail, enikos.gr