Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυναίκα κολυμπάει δίπλα σε καρχαρία 6 μέτρων! Απίστευτο video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 10:06 Γυναίκα κολυμπάει δίπλα σε καρχαρία 6 μέτρων! Απίστευτο video

Μια ομάδα δυτών που μελετά καρχαρίες είχε μια αναπάντεχη συνάντηση που μάλλον θα περάσει στην ιστορία. Βρέθηκε... πρόσωπο με πρόσωπο με έναν τεράστιο λευκό καρχαρία μήκους έξι μέτρων και βάρους περίπου 2,5 τόνων!

Ο τεράστιος λευκός καρχαρίας που είναι κατά πάσα πιθανότητα θηλυκός εμφανίστηκε από το πουθενά, ενώ η ομάδα παρατηρούσε καρχαρίες τίγρεις που τρέφονταν από το κουφάρι μιας φάλαινας ανοιχτά της Χαβάης.

Όπως διηγήθηκε η Όσιαν Ραμζι, μέλος της ομάδας των δυτών, ξαφνικά οι καρχαρίες τίγρεις άρχισαν να απομακρύνονται και δευτερόλεπτα αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο μεγάλος λευκός.

Από τα σημάδια που είδαν οι δύτες στον καρχαρία συμπέραναν ότι πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για έναν από τους μεγαλύτερους λευκούς καρχαρίες που έχουν εντοπιστεί ποτέ. Συμπέραναν ότι είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και πως έχει ηλικία περίπου 50 ετών.

Ο συγκεκριμένος καρχαρίας αποτελεί έναν θρύλο, οι επιστήμονες του έχουν δώσει το όνομα Deep Blue.

Αν και ο λευκός καρχαρίας είναι από τους πιο επικίνδυνους θηρευτές των ωκεανών η… κυρία αυτή ήταν ήρεμη και πολύ διακριτική. Απλά, λένε οι δύτες που είχαν τη μοναδική εμπειρία μαζί της θέλησε να χρησιμοποιήσει τη βάρκα τους για να ξυστεί…

Η δύτης Όσιαν Ράμζι κολύμπησε πλάι στο απίστευτο πλάσμα για πολύ ώρα. Η εικόνα της πλάι στον τεράστιο λευκό καρχαρία είναι πραγματικά απίστευτες.

Πηγή: newsit.gr