Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίλερ στον αέρα! Αποκλείστηκαν στο αεροπλάνο για 13 ώρες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 22:48 Θρίλερ στον αέρα! Αποκλείστηκαν στο αεροπλάνο για 13 ώρες!

Το αεροπλάνο της πτήσης 179 της United, που εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ Νιούαρκ, κοντά στη Νέα Υόρκη, και Χονγκ Κονγκ, χρειάστηκε να κατευθυνθεί χθες το βράδυ προς το Γκουζ Μπέι στην επαρχία της Νέας Γης και Λαμπραντόρ εξαιτίας ενός επείγοντος ιατρικού περιστατικού, έγινε γνωστό από την εταιρεία στο CBC.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα εμπόδισε το αεροσκάφος από το να απογειωθεί και οι επιβάτες υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στο αεροπλάνο, καθώς δεν υπάρχει τελωνειακός υπάλληλος τη νύχτα σε αυτό το αεροδρόμιο, διευκρίνισε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι περίπου 250 επιβάτες παρέμειναν περισσότερες από 13 ώρες στο αεροπλάνο, αναμένοντας την άφιξη ενός άλλου αεροσκάφους, για να ταξιδέψουν, κατήγγειλαν οι ίδιοι στην καναδική τηλεόραση.

Μία εξ αυτών, η Σόνια Ντατ, σε τηλεφωνική επικοινωνία, διαμαρτυρήθηκε διότι η θέρμανση εντός του αεροσκάφους δεν ήταν επαρκής και η διανομή φαγητού και καφέ, έπειτα από αρκετές ώρες αναμονής, δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει την οργή των επιβατών.

Στην περιοχή, ο υδράργυρος είχε βουτήξει στους -30 βαθμούς Κελσίου και το ψύχος ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία να χαλάσει μία πόρτα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να φύγει.

Μεγάλο τμήμα του Καναδά, ιδίως το ανατολικό, επλήγη αυτό το Σαββατοκύριακο από πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις, που προκάλεσαν προβλήματα στις οδικές μεταφορές αλλά και ακυρώσεις πτήσεων σε αεροδρόμια της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ