Μαδούρο: Ο Τραμπ έδωσε εντολή να με δολοφονήσουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 09:48 Μαδούρο: Ο Τραμπ έδωσε εντολή να με δολοφονήσουν

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην Κολομβιανή κυβέρνηση και την μαφία να τον δολοφονήσουν.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην Κολομβιανή κυβέρνηση και την μαφία να τον δολοφονήσουν.  Σε συνέντευξή του στο ρωσικό RIA ο Νικολά Μαδούρο δήλωσε έτοιμος για  συνομιλίες με την αντιπολίτευση, με τη συμμετοχή διεθνών μεσολαβητών. 

«Είμαι έτοιμος να καθίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την αντιπολίτευση, για να μιλήσουμε για το καλό της Βενεζουέλας, για χάρη της ειρήνης και του μέλλοντός της» δήλωσε ο Μαδούρο στο  RIA. Αναφερόμενος στον στρατό, ο Νικολάς Μαδούρο ξεκαθάρισε πως επιδεικνύει την αφοσίωσή του στις νόμιμες αρχές της χώρας.

 Ο Μαδούρο δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik κατά τη διάρκεια συνέντευξης που του παραχώρησε ότι θα καλωσόριζε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για την ανανέωση της σύνθεσης της εθνοσυνέλευσης. «Θα ήταν πολύ καλό να διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές, θα μας προσέφερε μια καλή μορφή πολιτικής συζήτησης, (θα έδινε) μια λύση μέσω της λαϊκής ψήφου. Θα συμφωνούσα και θα το υποστήριζα να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές», διαβεβαίωσε ο Μαδούρο.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση