Ιάπωνας είχε σχέση με… κατσαρίδα – Όταν πέθανε την έφαγε!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 14:03 Ιάπωνας είχε σχέση με… κατσαρίδα – Όταν πέθανε την έφαγε!

«Κανένα κορίτσι δεν ήταν τόσο ελκυστικό όσο η Lisa»

Υπάρχουν εκείνοι που τις τρέμουν και στη θέα τους ριγούν από αναστάτωση και εκείνοι που τις συμπαθούν υπερβολικά και ανεξήγητα. Ο λόγος για τις κατσαρίδες και τον Ιάπωνα Yuta Shinohara, οποίος εξήγησε στο κανάλι του YouTube, Asian Boss, τον... έρωτά του για το ανατριχιαστικό για πολλούς έντομο και πως είχε ακόμη και ονειρώξεις μαζί του. Ο νεαρός, έφερε την αγαπημένη του, ονόματι Lisa, από την Αφρική και έκτοτε ζούσε τον απόλυτο έρωτα μαζί της, ενώ όταν εκείνη πέθανε αποφάσισε να την φάει για να ζει για πάντα μέσα του...

Ο Shinohara είναι φυσιολάτρης και καλός γνώστης των εντόμων και θεωρείται σπεσιαλίστας στην κουζίνα με έντομα. Οργανώνει μάλιστα και εκδηλώσεις κατά τις οποίες σερβίρει κοκτέιλ με έντομα, γλυκά με ζουζούνια και πάστα με γρύλους. «Κανένα κορίτσι δεν ήταν τόσο ελκυστικό όσο η Lisa. Η Lisa ήταν η πρώτη μου αγάπη... Το ξέρω ότι είναι αδύνατο, αλλά φαντασιωνόμουν έναν κόσμο όπου οι κατσαρίδες θα ήταν τεράστιες ή θα γινόμουν εγώ μικροσκοπικός».

Την ημέρα που η Lisa πέθανε - ο μέσος όρος ζωής μιας κατσαρίδας είναι τουλάχιστον 12 μήνες-, αποφάσισε να την καταναλώσει «από ευλάβεια, οπότε συνεχίζει να ζει στη καρδιά μου και αποτελεί μέρος του σώματός μου».

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση