Σοκάρει η εξομολόγηση διάσημου ρόκερ: Έπεσα θύμα κυκλώματος παιδεραστών - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 22:28 Σοκάρει η εξομολόγηση διάσημου ρόκερ: Έπεσα θύμα κυκλώματος παιδεραστών - ΦΩΤΟ

Για τις σκιές και τους εφιάλτες του που κατέστρεψαν τη ζωή του και τον έριξαν στην κατάθλιψη μίλησε ο frontman των The Specials Τέρι Χολ από το βήμα εκδήλωσης στο θέατρο στη Λέστερ.

Όπως αποκάλυψε έπεσε θύμα απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης από κύκλωμα παιδεραστών στη Γαλλία όταν ήταν 12 ετών και αυτό ήταν τόσο τραυματικό που εξαρτήθηκε από χάπια, ενώ εγκατέλειψε το σχολείο.

Ο Χολ σόκαρε το κοινό λέγοντας ότι κακοποιήθηκε επί σειρά ημερών από άρρωστους κακοποιούς.

Μετά την κακοποίηση στα χέρια του δασκάλου του και άλλων, ο δημιουργός των επιτυχιών από το Κόβεντρι παραδόθηκε στις εξαρτήσεις."Μπορεί τώρα να γελάω γι αυτό αλλά ήταν ένα γεγονός που άλλαξε κάτι στο μυαλό μου και τότε άρχισα να μην ακούω κανέναν... Ήμουν σχεδόν ναρκωμένος επί έναν χρόνο με χάπια και δεν πήγαινα στο σχολείο... Μου φαίνεται εύκολο να συγψωρώ και να ξεχνώ. Ανακαλώ τη στιγμή της απαγωγής μου. Μπορείς να το αφήσεις να σε νικήσεις αλλά μετά ξέρεις καλά πως η παιδεραστία είναι κάτι που συμβαίνει στη ζωή. Δυστυχώς συνέβη σ' εμένα αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις να καταστρέψει τη ζωή σου. Δεν είναι καλό" τόνισε.

Παρά την προσωπική του μάχη κατάφερε να κάνει επιτυχία ως frontman των The Coventry Automatics, που μετονομάστηκαν σε The Specials.

"Πάσχω από μανιοκατάθλιψη και απέφυγα κάθε μορφή φαρμακευτικής αγωγής για μεγάλο διάστημα. Έπειτα, δέκα χρόνια πριν άρχισα να παίρνω λίθιο και πράγματα και ακόμη παίρνω χάπια. Κάπως βοηθάει". εξομολογήθηκε.

 

Πηγή: Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση