Νεκροφιλία σοκάρει την Αγγλία! Ασέλγησε σε πτώμα μέσα στο γραφείο τελετών!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 10:24 Νεκροφιλία σοκάρει την Αγγλία! Ασέλγησε σε πτώμα μέσα στο γραφείο τελετών!

Ένας άνδρας καταδικάστηκε την Παρασκευή σε έξι χρόνια κάθειρξης για ασέλγεια ενός πτώματος σε ένα γραφείο τελετών. Ο άνδρας υποστηρίζει πως διέρρηξε το γραφείο τελετών για να το ληστέψει, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Η νεκροφιλία και η καταδίκη…

Η υπόθεση με την νεκροφιλία που σοκάρει την Αγγλία

«Τα αδικήματα που διαπράξατε είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας» δήλωσε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, Μελμπούρνε Ινμάν ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του εις βάρος του Κασίμ Κουράμ, 23 ετών.

«Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση», πρόσθεσε ο δικαστής. «Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους», είπε ο Ινμάν χαρακτηριστικά.

Ίχνη DNA του Κουράμ βρέθηκαν στο πτώμα μιας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε για νομικούς λόγους. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε έξω από το φέρετρο, στο πάτωμα.

Ο Κουράμ, ο οποίος είχε επίσης βεβηλώσει εννέα φέρετρα στο νεκροτομείο, παραδέχτηκε ότι εισήλθε με σκοπό να διαπράξει ληστεία. Σύμφωνα με τις έρευνες είχε καταναλώσει βότκα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Συνελήφθη καθώς έφευγε από το γραφείο τελετών αφού είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Ο δικηγόρος του, Τζόζεφ Κέιτινγκ υποστήριξε ότι ο Κασίμ Κουράμ είναι «βαθιά λυπημένος».

Αλλά για τις οικογένειες των θυμάτων, είναι ένα «τέρας» που «στριφογύρισε ένα μαχαίρι» στις καρδιές τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση