Κέρδισε το λαχείο με… κλεμμένη πιστωτική! Ποιος παίρνει τα χρήματα;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 13:55 Κέρδισε το λαχείο με… κλεμμένη πιστωτική! Ποιος παίρνει τα χρήματα;

Το ίντερνετ έχει πάρει… φωτιά με τις απόψεις να διίστανται σχετικά με το… νόμιμο και το ηθικό! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Μια γυναίκα έκλεψε μια πιστωτική κάρτα στον Καναδά και την χρησιμοποίησε για να αγοράσει ένα λαχείο.

Σε μια στιγμή που η μοίρα είχε κέφια για… ίντριγκα, η γυναίκα κέρδισε το λαχείο και πήγε να πάρει τα κέρδη ύψους 50.000 δολαρίων!

Εκεί όμως, την 33χρονη γυναίκα περίμεναν αστυνομικοί και την συνέλαβαν, για την κλοπή της πιστωτικής που την έκανε να κερδίσει το τεράστιο ποσό με το λαχείο (σ.σ. έναν τύπο… ξυστού) που αγοράστηκε στο κέντρο του Newfoundland Island, στον Καναδά.

Ποιος… παίρνει τα λεφτά από το λαχείο;

Ένας άνδρας επικοινώνησε με την αστυνομία και δήλωσε πως το πορτοφόλι του είχε κλαπεί. Αργότερα έμαθε πως οι πιστωτικές του κάρτες είχαν χρησιμοποιηθεί για διάσημες αγορές στην πόλη. Μία από αυτές το… τυχερό λαχείο!

Αφού, λοιπόν, αποδόθηκε η… ηθική δικαιοσύνη, έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο «ντιμπέιτ» στο ίντερνετ σχετικά με το ποιος πρέπει να πάρει τα χρήματα!

Η απάντηση θα σας… εκπλήξει, αφού είναι η εξής: Κανείς από τους δύο! Η γυναίκα δεδομένα δεν θα πάρει τα χρήματα, όμως το ίδιο ισχύει και για το θύμα της κλοπής, αφού η εταιρεία που διαχειρίζεται τα λαχεία δήλωσε πως δίνει τα χρηματικά έπαθλα μόνο σε όποιον έχει κάνει «νόμιμη αγορά».

Τουτέστιν; Τα 50.000 δολάρια παραμένουν στην εταιρεία και μπαίνουν στο… ταμείο εκείνων των χρημάτων για τα οποία δεν εμφανίστηκε νικητής και προστίθενται σε μελλοντικά τζακ ποτ!

Όσο για την γυναίκα; Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και απάτη μετά το… φιάσκο με το λαχείο.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση