Αστυνομικοί ανακρίνουν κρατούμενο τυλίγοντας ένα φίδι γύρω από το λαιμό του! (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 13:21 Αστυνομικοί ανακρίνουν κρατούμενο τυλίγοντας ένα φίδι γύρω από το λαιμό του! (vid)

Πρωτότυπες μεθόδους ανάκρισης συλληφθέντων και κρατουμένων φαίνονται ότι υιοθετούν στην Ινδονησία...

Συγκεκριμένα η αστυνομία της ασιατικής χώρας παραδέχτηκε ότι άνδρες της τύλιξαν ένα μεγάλο φίδι γύρω από το λαιμό και το σώμα ενός κρατούμενου (που ήταν ύποπτος για κλοπές), κατά τη διάρκεια ανάκρισης, με αποτέλεσμα ο κρατούμενος να ουρλιάζει και ο ανακριτής να γελάει...

Η ίδια η αστυνομία καθώς το θέμα διέρρευσε είπε, ότι το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες, καθώς επίσης ότι δεν έδειραν τον συλληφθέντα, οπότε όλα μάλλον ήταν... φυσιολογικά.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Παπούα και η αστυμομία της περιοχής ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, που προκάλεσε σάλο στη διεθνή κοινή γνώμη. Μάλιστα η δικηγόρος Βερόνικα Κόμαν, που έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα, είπε ότι σε αυτή την περιφέρεια τέτοιου είδους ανακρίσεις είναι συνηθισμένες καθώς επίσης και οι βασανισμοί.

Στο βίντεο ένας αστυνομικός σπρώχνει το κεφάλι του φιδιού κοντά στο πρόσωπο του άνδρα, ο οποίος είναι τρομοκρτημένος. ΟΙ άλλοι αστυνομικοί τον ρωτούν «πόσες φορές έχει κλέψει κινητά;».

gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση