Πτήση MH 370: Πετούσε ενώ οι επιβάτες ήταν νεκροί - Νέα θεωρία για την εξαφάνιση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 14:16 Πτήση MH 370: Πετούσε ενώ οι επιβάτες ήταν νεκροί - Νέα θεωρία για την εξαφάνιση

Η συγγραφέας λέει ότι στο αεροσκάφος τύπου Boeing 777 που είχε την τελευταία του επαφή με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας 40 λεπτά μετά την απογείωση στις 8 Μαρτίου του 2014 σημειώθηκε αποσυμπίεση. Η έλλειψη οξυγόνου σκότωσε τους επιβάτες και τον πιλότο της πτήσης MH 370, ενώ τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει και ο συγκυβερνήτης που επιχείρησε να το προσγειώσει.

Λέει ότι είναι πιθανό ο πιλότος να βρισκόταν εκείνη την ώρα στην τουαλέτα πλάι στο κόκπιτ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και το αεροσκάφος να περάσει στα χέρια του συγκυβερνήτη.

Σε περιπτώσεις αποσυμπίεσης το οξυγόνο για τους επιβάτες, λέει η συγγραφέας, επαρκεί για 15 λεπτά.

Είναι πιθανό να μην επιβίωσε κανείς πλην του συγκυβερνήτη ο οποίος επιχείρησε στροφή προς τα πίσω και μάλιστα προς την αεροπορική βάση του Langkawi απ’ όπου είχε λίγο καιρό νωρίτερα αποφοιτήσει ως πιλότος.

Ίσως, λέει η Κριστίν Νεγκρόνι, ο συγκυβερνήτης Φαρίκ Αμπντουλ Χαμίντ θέλησε να οδηγήσει εκεί το αεροσκάφος καθώς του ήταν οικείο το περιβάλλον και ο αεροδιάδρομος και έτσι θα μπορούσε να προσγειώσει πιο εύκολα το αεροσκάφος.

Πιθανολογεί ωστόσο ότι λόγω έλλειψης οξυγόνου δεν κατάφερε ούτε ο συγκυβερνήτης να προσγειώσει το αεροσκάφος και ίσως για ώρες το αεροσκάφος έμεινε στον αέρα κάνοντας ακανόνιστη πορεία μέχρι που συνετρίβη.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση