Βίντεο σοκ: Η «βουτιά» αεροπλάνου λίγο πριν από τη συντριβή στο Τέξας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 10:05 Βίντεο σοκ: Η «βουτιά» αεροπλάνου λίγο πριν από τη συντριβή στο Τέξας

Ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων έχει καταγράψει τη δραματική στιγμή της συντριβής αεροπλάνου που ανήκε στον εμπορικό στόλο της Amazon. Έπεσε στις 23 Φεβρουαρίου στο Τέξας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι τρεις επιβαίνοντες.

Το αεροπλάνο της Atlas Air, ένα Boeing 767, φαίνεται στο σοκαριστικό video να κάνει βουτιά και να πέφτει με τη μύτη σε κόλπο του Τέξας. Λίγο αφού το αεροσκάφος χάνεται από το πλάνο, μαύρος καπνός φαίνεται στο βάθος.

Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τσέιμπερς, καταγράφει τις τελευταίες δραματικές στιγμές της πτήσης 3591 λίγα δευτερόλεπτα πριν συντριβεί στον κόλπο Τρίνιτι κοντά στην πόλη Άναουακ του Τέξας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσεις από το Μαϊάμι στο Χιούστον και λίγο πριν το μοιραίο αεροπλάνο προσγειωθεί. Τρεις άνδρες που βρίσκονταν στο αεροσκάφος, ανασύρθηκαν νεκροί.

Από τα δεδομένα της πτήσεις που ανακτήθηκαν, όπως μετέδωσε το Associated Press, προκύπτει ότι το μοιραίο Boeing έχασε 3.000 πόδια ύψος σε 30 δευτερόλεπτα. Από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες των πιλότων με τον πύργο ελέγχου, που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια, προκύπτει επίσης πως οι κυβερνήτες έχασαν τον έλεγχο καθώς προσπαθούσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Χιούστον.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση