Η 23χρονη που πήρε φωτιά το πρόσωπο της και έγινε σύμβολο κατά του bullying

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 13:02 Η 23χρονη που πήρε φωτιά το πρόσωπο της και έγινε σύμβολο κατά του bullying

Η Σόφι Λι έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις της πως κατάφερε να αποδεχτεί τον εαυτό της μετά το ατύχημα

Στα 23 της χρόνια, ο κόσμος της showbiz φαινόταν να της ανήκει. Η μεγάλη της αδυναμία, ο χορός, υπήρχε στην κάθε της μέρα. Την μάγευε όμως και η φωτιά. Η Σόφι Λι, βρήκε τρόπο να συνδυάσει και τα δυο.

Η όμορφη νεαρή γυναίκα, ανέβαινε στη σκηνή και έβγαζε φωτιές από το στόμα της κάνοντας ένα show που καθήλωνε το κοινό που την παρακολουθούσε.

Η κακιά στιγμή όμως δεν άργησε να έρθει. Η 23χρονη υπέστη σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια ενός φρικτού ατυχήματος που συνέβη όσο παρουσίαζε το σόου της σε ένα κλαμπ του Σικάγο την Πρωταπριλιά του 2018.  

Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό. Η Σόφι Λι, πάλευε με τον πόνο που της προκαλούσαν τα εγκαύματα στο πρόσωπο της και ταυτόχρονα δεχόταν επιθέσεις από τα διάφορα troll του διαδικτύου τα οποία της τόνιζαν σε κάθε τους μήνυμα πως ότι έπαθε ήταν αυτό ακριβώς που της άξιζε.

Η Σόφι Λι, κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει το διαδικτυακό -και όχι μόνο- bullying που δέχθηκε και πλέον πρωταγωνιστεί στην πρώτη της εκστρατεία με στόχο την εξάλειψη του μίσους.

Μπορεί τα σημάδια του τραγικού αυτού ατυχήματος να έμειναν χαραγμένα στο πρόσωπο της και στη ψυχή της για την υπόλοιπη ζωή της όμως η ίδια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την «δύναμη του Internet» για να ενημερώσει τους περισσότερους από 40 χιλιάδες ακόλουθους της στο Instagram για τον εκφοβισμό και το μίσος που υπάρχει. Πλέον «τρέχει» την νέα της ισχυρή εκστρατεία «εξάλειψης του μίσους κατά των κοριτσιών» η οποία ξεκίνησε εμπορική επωνυμία EGO, εγκαίρως για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Η Σόφι Λι έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις της πως κατάφερε να αποδεχτεί τον εαυτό της μετά το ατύχημα αφού για πρώτη φορά κατάφερε να δει ολόκληρη την εικόνα της και όχι μόνο την εμφάνιση της.

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση