Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνετρίβη αεροσκάφος της Ethiopian Airlines με 157 επιβάτες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 11:08 Συνετρίβη αεροσκάφος της Ethiopian Airlines με 157 επιβάτες!

Στο αεροσκάφος Ethiopian Airlines επέβαιναν 157 άτομα. 149 ήταν επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος. Συνετρίβη ανάμεσα στην Αντίς Αμπέμπα και την Κένυα. Το ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού στην Αιθιοπία.

Μια πτήση της Ethiopian Airlines συνετρίβη μεταξύ της Αντίς Αμπέμπα και της πρωτεύουσας της Κένυας, το Ναϊρόμπι, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού της Αιθιοπίας.

«Το Γραφείο του Πρωθυπουργού, εξ ονόματος της κυβέρνησης και των κατοίκων της Αιθιοπίας, θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τους αγαπημένους τους στην Ethiopian Airlines Boeing 737 για τακτική προγραμματισμένη πτήση προς Ναϊρόμπι της Κένυας σήμερα το πρωί , «δήλωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Abiy Ahmed στο Twitter.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα στο αεροπλάνο επέβαιναν 157 ατομα, 149 επιβάτες και 8 μέλη πλήρωμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν υπάρχουν διασωθέντες.

Η αιτία και ο τόπος της σύγκρουσης, καθώς και ο αριθμός των επιβατών στο αεροπλάνο και ο αριθμός των νεκρών, παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή: aljazeera, newsit.gr