Ινδουιστής έφαγε κατά λάθος βοδινό και ζητάει αποζημίωση για να πάει στην Ινδία για... εξαγνισμό (pics)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 12:46 Ινδουιστής έφαγε κατά λάθος βοδινό και ζητάει αποζημίωση για να πάει στην Ινδία για... εξαγνισμό (pics)

Ένα λάθος στην σήμανση ενός προϊόντος, έφερε μπλεξίματα σε έναν πιστό Ινδουιστή, ο οποίος ζητάει αποζημίωση ώστε να επιστρέψει στην Ινδία για να εξαγνιστεί.

Αντιμέτωποι με την οργή και τον θυμό ενός εξαιρετικά πιστού ινδουιστή βρέθηκαν οι υπεύθυνοι γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Νέα Ζηλανδία, όταν ο τελευταίος συνειδητοποίησε ότι μεταξύ των υλικών που περιέχονταν σε ένα γεύμα που κατανάλωσε, βρισκόταν και το απαγορευμένο βοδινό κρέας, η κατανάλωση του οποίου απαγορεύεται δια ροπάλου για τους ινδουιστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jaswinder Paul διαπίστωσε με τεράστια απογοήτευση ότι ένα από τα έτοιμα γεύματα που είχε προμηθευτεί από το σούπερ μάρκετ Countdown περιείχε αξιοσημείωτες ποσότητες βοδινού κρέατος, την στιγμή που η θρησκεία του θεωρεί αμαρτία και βλασφημία την κατανάλωση κρέατος από αγελάδες ή ταύρους, καθώς τα παραπάνω ζώα θεωρούνται ιερά για την ινδουιστική πίστη.

Ο Jaswinder Paul κατηγόρησε την διεύθυνση του σούπερ μάρκετ για παραπλανητικές ετικέτες στα έτοιμα γεύματα, ενώ δεν έμεινε μόνο στις καταγγελίες αλλά πλέον απαιτεί από τους ιδιοκτήτες του σούπερ μάρκετ να του πληρώσουν αποζημίωση ώστε να μπορέσει να επισκεφθεί την Ινδία και να εξαγνιστεί σε ειδική τελετή, η οποία προβλέπεται για όσους έχουν καταναλώσει κρέας αγελάδας.

Ο ίδιος, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της Νέας Ζηλανδίας, επισήμανε ότι το λάθος οφείλεται αποκλειστικά σε αμέλεια του σούπερ μάρκετ, καθώς η ετικέτα δεν ανέφερε πουθενά την ύπαρξη βοδινού κρέατος, με την διοίκηση να αρνείται κατηγορηματικά τις ευθύνες, δηλώνοντας ότι δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν.

Ο άτυχος ινδουιστής, πλέον, δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τουλάχιστον τα αεροπορικά εισιτήρια για το ταξί του στην Ινδία, ενώ σύμμαχοι του σε αυτόν τον αγώνα είναι οι υπόλοιποι ομόθρησκοι του Jaswinder Paul, οι οποίοι και θεωρούν όχι μόνο υποχρέωση του σούπερ μάρκετ να καλύψει τα έξοδά του αλλά δεσμεύονται να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την δικαίωση του νεαρού άντρα.

gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση