Θρίλερ με τη δολοφονία 43χρονης στο Πουκέτ - Οι Αρχές αναζητούν τον Έλληνα σύζυγό της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 12:41 Θρίλερ με τη δολοφονία 43χρονης στο Πουκέτ - Οι Αρχές αναζητούν τον Έλληνα σύζυγό της

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θρίλερ με τη δολοφονία της 43χρονης Νίραμον από την Ταϊλάνδη για την οποία βασικός ύποπτος θεωρείται ο 42χρονος Έλληνας σύζυγός της, που έχει εξαφανιστεί και εκτιμάται ότι έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 43χρονη βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα στο διαμέρισμα όπου διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια με τον 42χρονο. Ο θάνατός της προκάλεσε σάλο στον διάσημο τουριστικό προορισμό, καθώς ήταν πολύ γνωστή στο Πουκέτ, όπου είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία, είχε κάνει πολλές φωτογραφίσεις σε τοπικά περιοδικά, ενώ είχε εμφανιστεί και σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση της Ταϊλάνδης.

Τη 43χρονη βρήκε νεκρή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όταν πήγε στο διαμέρισμα της όπου κατοικούσε από το 2016 με τον Έλληνα σύζυγό της, με τον οποίο είχε παντρευτεί το ίδιο έτος, για να ζητήσει τα καθυστερούμενα ενοίκια. Όταν χτύπησε την πόρτα και δεν έλαβε καμία απάντηση, άνοιξε με τα κλειδιά ασφαλείας που είχε και έμεινε στήλη άλατος από το θέαμα που αντίκρισε στην κρεβατοκάμαρα.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες και ο ιατροδικαστής που έκανε νεκροτομή στη σορό της Νίραμον, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί ασφυκτικό θάνατο, καθώς ήταν φιμωμένη με ένα μαύρο πανί και δεμένη χειροπόδαρα. Ο 42χρονος σύζυγός της αναζητήθηκε αλλά είχε εξαφανιστεί.

Από την έρευνα που έγινε στο αεροδρόμιο του Πουκέτ προέκυψε πως ο 42χρονος έφυγε αεροπορικώς για Ντουμπάι την ημέρα που δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα, αλλά είναι άγνωστος ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του.

Οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις ότι ο Έλληνας πήρε μαζί του το κινητό της συζύγου του προφανώς για να το εξαφανίσει.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης που επικαλούνται πηγές της αστυνομίας, ο 42χρονος διέφυγε στην Ελλάδα, όπου στο παρελθόν είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας.

Όπως λένε συγγενείς της 43χρονης, ο σύζυγός της την ζήλευε πολύ και δημιουργούσε αρκετά συχνά σκηνές ενώ δεν είχε διστάσει ακόμη και να την ξυλοκοπήσει.

“Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μία από τις αδελφές της Νίραμον είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές”, φέρεται ότι ανέφεραν μέλη της οικογένειας, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Για αυτούς τους λόγους οι αστυνομικές Αρχές της Ταϊλάνδης έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και να διαβιβαστεί στην ΕΛ.ΑΣ. ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη δολοφονία της συζύγου του.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily News

Προσαρμοσμένη αναζήτηση