"Κουνελάκι" του Playboy "έφαγε" 71χρονο ψυχίατρο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 10:58 "Κουνελάκι" του Playboy "έφαγε" 71χρονο ψυχίατρο - ΦΩΤΟ

Μοντέλο του Playboy που ζει στο Λας Βέγκας συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο ενός 71χρονου ψυχιάτρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Η Κέλσι Τέρνερ κρατείται σε αστυνομικό τμήμα στο Στόκτον της Καλιφόρνια, ως μέρος έρευνας σχετικά με τον θάνατο του δρ. Τόμας Μπούρτσαρντ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στη Νεβάδα στις 7 Μαρτίου.

Η Τέρνερ φέρεται να είναι μοντέλο του Playboy και σέξι πόζες της είναι ανηρτημένες στην ιταλική έκδοση του site, σύμφωνα με την εφημερίδα Californian of Salinas.

To πτώμα του γιατρού εντοπίστηκε κοντά στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Αναψυχής στη Λίμνη Μιντ, όταν ένας περαστικός παρατήρησε ότι ένα παράθυρο του αυτοκινήτου ήταν σπασμένο από πέτρα. Σύμφωνα με τη νεκροψία ο Μπούρτσαρντ είχε πεθάνει από τυφλό χτύπημα στο κεφάλι, και ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία.

Ο γιατρός που συνέχισε να εργάζεται και μετά τη συνταξιοδότησή του και δούλευε επί 4 δεκαετίες πάνω στο πρόγραμμα συμπεριφοράς και είχε βοηθήσει εκατοντάδες ασθενείς.

Η Τέρνερ, που κρατείται στη φυλακή του Σαν Χοακίν αναμένεται να εκδοθεί στο Λας Βέγκας όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο.

Πηγή: Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση