Μόνος του σε ένα Boeing! Ο πιο ατρόμητος επιβάτης!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 10:35 Μόνος του σε ένα Boeing! Ο πιο ατρόμητος επιβάτης!

Μπορεί να είναι και ο πιο θαρραλέος άνθρωπος στον κόσμο! Τον λένε Skirmantas Strimaitis και όταν έκλεινε ένα εισιτήριο από το Βίλνιους στο Μπέργκαμο δεν φανταζόταν ότι θα είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης του Boeing 737 - 800! Γιατί με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δεν μπαίνει κανείς εύκολα σε Boeing.

Ο ατρόμητος επιβάτης του Boeing 737 – 800 πέταξε από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας στο Μπέργκαμο της Ιταλίας για να κάνει σκι. Και έπαθε σοκ μπαίνοντας στο αεροπλάνο όταν είδε ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.
Στο αεροπλάνο των 189 θέσεων ήταν ο Skirmantas Strimaitis και τα πέντε μέλη του πληρώματος! Ο ίδιος όπως διηγείται κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν πήγε να κάνει check in στο αεροδρόμιο του Βίλνιους και του είπαν ότι το πλήρωμα τον περίμενε. Όταν ρώτησε γιατί, αφού δεν είχε καθυστερήσει, του είπαν ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης. Ο ίδιος μιλάει για μοναδική εμπειρία. «Και το πλήρωμα ήταν κάπως», δήλωσε ο ίδιος στο CNN.
Κατά την διάρκεια της πτήσης όλα έγιναν κανονικά. Οι συμβουλές ασφάλειας αν συμβεί κάτι κατά την διάρκεια της πτήσης και όλα. Ο ίδιος φυσικά δεν σταμάτησε να βγάζει selfie και απόλαυσε την ησυχία μέσα στο αεροπλάνο.
 
Ο Strimaitis είπε ότι ο πιλότος του απευθυνόταν ως «κύριε επιβάτη» όταν μιλούσε από το μεγάφωνο ενώ και το πλήρωμα του έλεγε πόσο ωραία ήταν που είχαν μόνο εκείνον να εξυπηρετήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι η Karon Grieve ήταν επίσης η μόνη επιβάτης σε πτήση της Jet2 από την Γλασκώβη στην Κρήτη το 2017. Είχε πει ότι αισθανόταν σαν VIP.
 
πηγή: Cnn.com, newsit.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση