Φρίκη- Κατέσφαξε την πρώην του με περισσότερες από 100 μαχαιριές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 11:19 Φρίκη- Κατέσφαξε την πρώην του με περισσότερες από 100 μαχαιριές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν - ΦΩΤΟ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε 25χρονος που σκότωσε την πρώην του, μια αριστούχα τελειόφοιτη μαθηματικού τμήματος στο Λιντς, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο Τζόε Άτκινσον θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 15 χρόνια στη φυλακή για τον φόνο της Πόπι Ντέβεϊ Γουότερχαους, στις 14 Δεκεμβρίου, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν μαζί.

Ο 25χρονος έπειτα από έκρηξη ζήλιας και δύο ημέρες προτού μετακομίσει από το διαμέρισμα μετά τον χωρισμό, που είχε ζητήσει η κοπέλα, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την κατέσφαξε. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το σώμα της έφερε 100 τραύματα, και συγκεκριμένα 49 μαχαιριές, εκ των οποίων 23 στο κεφάλι και τον λαιμό.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια έως το τέλος του 2018. Η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν και είχαν αρχίσει και οι δύο να βγαίνουν με άλλους ανθρώπους, αλλά ο Άτκινσον δεν άντεχε το γεγονός ότι η Πόπι δεν ήθελε κοινό μέλλον μαζί του. Η κοπέλα έφερε μώλωπες και άλλα τραύματα στην προσπάθειά της να αντισταθεί στον δολοφόνο της. Μετά τη φονική επίθεση, ο 25χρονος οδήγησε μέχρι το Λιντς, στο δυτικό Γιορκσάιρ, όπου πέταξε τα ρούχα και το όπλο του φόνου, το οποίο και δεν έχει βρεθεί ακόμη. Για τρεις ώρες δεν κάλεσε ασθενοφόρο ενώ όταν έφθασαν νοσηλευτές στο σημείο βρήκαν το πτώμα σε μια λίμνη αίματος κοντά στην είσοδο.

Οι γονείς της κοπέλας είναι συντετριμμένοι ενώ η Πόπι είχε σκοράρει 100% στην αίτηση πρόσληψης του πρακτορείου William Hill.

Το ζευγάρι λάτρευε τα ταξίδια και μαζί είχαν πάει σε Ελλάδα, Λιθουανία και Μαρόκο.

πηγή:Daily Mail, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση