Κένυα: Οι αστυνομικοί έβλεπαν Μέσι και οι ληστές ξάφρισαν το τμήμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 22:53 Κένυα: Οι αστυνομικοί έβλεπαν Μέσι και οι ληστές ξάφρισαν το τμήμα

Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε τη Τρίτη στη Κένυα αφού οι αστυνομικοί έκλεισαν τον αστυνομικό σταθμό αναζητώντας την κοντινότερη τηλεόραση για να δουν Τσάμπιονς Λιγκ

Το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και η λαχτάρα τους να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γύρισε μπούμερανγκ για τους αστυνομικούς μιας κοινότητας στη δυτική Κένυα: άγνωστοι μπήκαν στο αστυνομικό τμήμα και έκλεψαν τα όπλα τους.

Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αφού οι αστυνομικοί έκλεισαν τον αστυνομικό σταθμό του Καμόργουον και έφυγαν όλοι, αναζητώντας την κοντινότερη τηλεόραση.

Την ώρα που οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους δύο αγώνες –με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους με τον Άγιαξ– στη γιγαντοοθόνη ενός κοντινού εμπορικού κέντρου, οι κλέφτες μπήκαν στο τμήμα και πήραν τρία τουφέκια και διάφορα πυρομαχικά.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, συνάδελφοι των ποδοσφαιρόφιλων αστυνομικών έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τον χαμένο οπλισμό. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στους "απρόσεκτους" αστυνομικούς.

Το ποδόσφαιρο, ιδίως οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, είναι πολύ δημοφιλές στην Κένυα αλλά και σε άλλες χώρες της αφρικανικής ηπείρου.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση