Μοντέλο αναγνώρισε τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου - Της είχε γυρίσει βίντεο κλιπ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 18:10 Μοντέλο αναγνώρισε τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου - Της είχε γυρίσει βίντεο κλιπ - ΒΙΝΤΕΟ

Μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή αναγνώρισε τον «Ορέστη», τον δολοφόνο της Κύπρου, αφού πριν ένα μήνα πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

Το μοντέλο, μίλησε στο philenews για το πώς γνώρισε τον 35χρονο μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι, του όπου ομολόγησε μέχρι τώρα πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο αγγελούδι της Μαίρης Ρόουζ.

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις ... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους!

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Το μοντέλο «παγώνει» μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει το δολοφόνο της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση κατά συρροή δολοφόνος.

Στο παρακάτω βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.

 

 

Πηγή: philenews.com, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση