Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρίκη στο Πακιστάν: Έβαλε φωτιά σε 16χρονη επειδή απέρριψε την πρόταση γάμου του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 20:03 Φρίκη στο Πακιστάν: Έβαλε φωτιά σε 16χρονη επειδή απέρριψε την πρόταση γάμου του

Εγκαύματα σε πρόσωπο, χέρια και σώμα φέρει μια 16χρονη η οποία έπεσε θύμα ερωτικής αντιδικίας, και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της περιφέρειας Μουτζαφαργκάρ στο Πακιστάν.

Ένας άνδρας έκανε πρόταση γάμου στο κορίτσι, το οποίο την απέρριψε. Εκείνος για να εκδικηθεί την περιέλουσε με πετρέλαιο μαζί με τους φίλους του και της έβαλαν φωτιά. Η μητέρα της βγήκε έξω ακούγοντας τα ουρλιαχτά της κόρης της και είδε δύο άνδρες να βάζουν φωτιά στην έφηβη και να φεύγουν τρέχοντας. Κάλεσε τους συγγενείς της για να έρθουν να βοηθήσουν.

Η 16χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται -ευτυχώς- σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη φριχτή επίθεση.

Στο σημείο βρέθηκαν μία τσάντα, λίγα χρήματα και ένα σημείωμα όπου ήταν γραμμένοι δύο τηλεφωνικοί αριθμοί. Η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι ο άνδρας εκδικήθηκε επειδή η 16χρονη απέρριψε το συνοικέσιο που έστησαν οι γονείς του.

Πηγή: Daily Mail, enikos.gr