Ρωσία: Η στιγμή της συντριβής αεροπλάνου! Σοκαριστικές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 09:58 Ρωσία: Η στιγμή της συντριβής αεροπλάνου! Σοκαριστικές εικόνες

Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου από τη συντριβή αεροπλάνου Αντόνοφ An-24 στη Ρωσία. Κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 19 τραυματίστηκαν.

Το επιβατικό αεροπλάνο Αντόνοφ An-24 έκανε κατεπείγουσα προσγείωση σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, στη Ρωσία. Έπεσε πάνω σε κτίριο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 46 άνθρωποι.

Η στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης και της συντριβής έχει καταγραφεί σε video, το οποίο ανέβηκε σε ρωσικό κοινωνικό δίκτυο.

Δείτε το video

 

Ως αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης αναφέρθηκε η μηχανική βλάβη, σύμφωνα με το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της δημοκρατίας Μπουριάτια στη Ρωσία.

Ρωσία
Φωτογραφία Reuters

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 46 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα μέλη πληρώματος. Εκτελούσε δρομολόγιο από την Ουλάν Ουντέ, την πρωτεύουσα, προς την πόλη Νιζνιανγκάρσκ.

 

 

Το αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο μετά την προσγείωση, προσέκρουσε σε μικρό κτίριο και πήρε φωτιά. Νεκροί είναι οι δύο χειριστές του, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Άλλοι 19 επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Το αεροσκάφος ανήκε σε περιφερειακή ρωσική αεροπορική εταιρεία, την Angara, διευκρίνισαν ρωσικά ΜΜΕ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση