Κύπρος: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 14:03 Κύπρος: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης

Σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό έχει μεταφερθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Νίκος Αναστασιάδης έπεσε από σκάλα και θα εγχειριστεί εσπευσμένα στο πόδι. Ακυρώνεται η συμμετοχή του στο αυριανό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό μεταφέρθηκε πριν λίγο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης καθώς έπεσε από σκαλί και έχει τραυματισθεί στο πόδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Νίκος Αναστασιάδης υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Το χειρουργείου του Πρόεδρου έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του sigmaliveακυρώνεται η συμμετοχή του Προέδρου στο αυριανό έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, όλες οι προγραμματισμένες εργασίες του Προέδρου για τις επόμενες ημέρες ακυρώνονται. Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, και άλλοι Υπουργοί σπεύδουν να επισκεφθούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην ιδιωτική κλινική.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση