Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ! - Live εικόνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:34 Aναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ! - Live εικόνα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τελ Αβίβ στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Το αεροπλάνο με 152 επιβαίνοντες έκανε αναγκαστική προσγείωση καθώς είχε πρόβλημα στον έναν τροχό. Πάνω από 100 ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ. Πάνω από 100 ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο αφού στο αεροδρόμιο κηρύχθηκε το ανώτατο επίπεδο συναγερμού. Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση καθώς του έλειπε ένας τροχός. Το αεροπλάνο με 152 επιβαίνοντες έκανε κύκλους γύρω από το αεροδρόμιο προκειμένου να αδειάσει από καύσιμα.

Πρόκειται για ένα Boeing της Electra Airways που εκτελούσε την πτήση από την Κολονία. Τελικά, λίγο πριν τις 4.30 το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο.

https://www.newsit.gr/kosmos/aeroplano-etoimazetai-gia-anagkastiki-prosgeiosi-synagermos-sto-aerodromio-mpen-gkourion-tou-israil/2815207/?jwsource=cl

Πηγή: newsit.gr