Ιταλία: Έτοιμοι να το σκάσουν ήταν οι Αμερικανοί δολοφόνοι - Με δεμένα μάτια τους κρατούν στο τμήμα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 10:16 Ιταλία: Έτοιμοι να το σκάσουν ήταν οι Αμερικανοί δολοφόνοι - Με δεμένα μάτια τους κρατούν στο τμήμα!
Σάλος μετά την δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού από τον πλούσιο νεαρό Αμερικανό με οκτώ μαχαιριές - Φωτογραφία δείχνει τον έναν από τους δύο αμερικανούς να κρατείται με χειροπέδες και δεμένα μάτια στο αστυνομικό τμήμα - Συγγνώμη ζητά η οικογένειά του

Σε κατάσταση σοκ η Ιταλία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 35χρονου νιόπαντρου αστυνομικού από δύο πλούσιους νεαρούς Αμερικανούς τουρίστες, στο πλαίσιο μιας αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa δημοσίευσε χθες το βράδυ στην ηλεκτρονική της έκδοση μια αποκλειστική φωτογραφία του Αμερικανού Έλντερ Φίνεγκαν Λι, που κατηγορείται ότι ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τουλάχιστον οκτώ φορές το θύμα, τον αστυνομικό Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο και προκάλεσε έτσι το θάνατό του. Στην φωτογραφία φαίνεται ο 19χρονος Αμερικανός δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και με τα μάτια του δεμένα, με ένα μαντήλι! Κάθεται σκυφτός σε μια καρέκλα ανάμεσα στα γραφεία του αστυνομικού τμήματος όπου κρατείται, ενώ γύρω του διακρίνονται αστυνομικοί που συνεχίζουν την δουλειά τους.

italia-amerikanos-demenos

Είχαν κρύψει το μαχαίρι του φόνου στο ξενοδοχείο και ήταν έτοιμοι να το σκάσουν

Οι δύο Αμερικανοί συνελήφθησαν από την ιταλική αστυνομία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους με τις βαλίτσες τους στο χέρι, έτοιμοι για αναχώρηση.

Πληροφορίες της εφημερίδας La Repubblica αναφέρουν ότι είχαν κρύψει επιμελώς το μαχαίρι της δολοφονίας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και ήθελαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Αντί αυτού όμως βρέθηκαν σιδεροδέσμιοι, ενώ ο ένας τους ομολόγησε την δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού.

italia-dolofonia-ena

italos-karabinieros-dyo

italos-karabinieros-ena

«Συγγνώμη» ζητά η οικογένεια του δολοφόνου

Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ, η οικογένεια του Ελντερ Φίνεγκαν Λι δηλώνει σοκαρισμένη από το έγκλημα που διέπραξε ο 19χρονος και ζητά «συγγνώμη» από την οικογένεια του Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αστυνομικού» αναφέρεται σε δήλωσή τους που δημοσιοποιήθηκε μέσω του αμερικανικού δικτύου ABC. «Δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφορία για το περιστατικό, καθώς δεν έχει καταστεί δυνατό να επικοινωνήσουμε με τον γιο μας. Ζητούμε σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Οι σκέψεις μας είναι σε όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία».

Βίντεο δείχνει τους δράστες την ώρα που το σκάνε από τον τόπο του εγκλήματος

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση