Σκέτο "Μακεδονία" στα μπλουζάκια των παικτών της Εθνικής βόλεϊ της Βόρειας Μακεδονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 22:03 Σκέτο "Μακεδονία" στα μπλουζάκια των παικτών της Εθνικής βόλεϊ της Βόρειας Μακεδονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σκέτο "Μακεδονία", χωρίς τον γεωγραφικό προσδιορισμό "Βόρεια" αναγράφεται στα μπλουζάκια που φορούν ενώ προπονούνται οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών των Σκοπίων, δείγμα αρνητικό ως προς την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και μια ενέργεια που χαρακτηρίζεται από πολλούς προκλητική.

Η Εθνική Ομάδα των Σκοπίων θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ και η Ομοσπονδία του έχει δώσει το βίντεο- promo με εικόνες από την προετοιμασία της ομάδας.Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι στα μπλουζάκια που φορούν ενώ προπονούνται αναγράφεται "Volleyball Team Macedonia".

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ, όπου και σε αυτή την περίπτωση ο τίτλος που το συνοδεύει είναι "Macedonia players' living the Eurovolley dream", δηλ. χωρίς τον γεωγραφικό προσδιορισμό. Βέβαια, μέσα στο κείμενο αναγράφεται ως "North Macedonia" (Βόρεια Μακεδονία).

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση