Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Επσταϊν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 12:49 Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Επσταϊν

Ο Αμερικανός χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν έβαλε τέλος στη ζωή του το Σάββατο μέσα στο κελί του στη φυλακή της Νέας Υόρκης όπου περίμενε τη δίκη του για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post, ο Τζέφρι Επσταϊν έδεσε τη μια άκρη του σεντονιού στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας που είχε στο κελί του, ενώ πέρασε την άλλη στο λαιμό του και απαγχονίστηκε.

Ο Έπσταϊν, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 6 Ιουλίου, είχε δηλώσει αθώος στην κατηγορία ότι στη διάρκεια πολλών ετών είχε οργανώσει ένα δίκτυο αποτελούμενο από δεκάδες νεαρά κορίτσια, μερικά μαθήτριες, με τα οποία διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις στις πολυάριθμες ιδιοκτησίες του.

Στις 8 Ιουλίου είχαν απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων καθώς και για σύσταση συμμορίας για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και κινδύνευε να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 45 ετών. Η δίκη του επρόκειτο να αρχίσει το νωρίτερο τον Ιούνιο 2020.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα ο Έπσταϊν είχε βρεθεί αναίσθητος στο κελί του με τραύματα στον αυχένα και τότε είχε θεωρηθεί πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Πηγή πληροφοριών: New York Post