Η καλλονή χορεύτρια της κοιλιάς που θέλει να γίνει πρόεδρος της Τυνησίας - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 18:19 Η καλλονή χορεύτρια της κοιλιάς που θέλει να γίνει πρόεδρος της Τυνησίας - ΦΩΤΟ

Χορεύτρια της κοιλιάς ανακοίνωσε ότι βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία της Τυνησίας και υπόσχεται την απαγόρευση του χιτζάμπ αλλά και τσουχτερά πρόστιμα στους άπιστους άνδρες.

Η 21χρονη Νερμίνε Σφαρ, γνωστή για τα προκλητικά σόου της αλλά και τις αποκαλυπτικές selfies στο Instagram, συγκέντρωσε 35.000 υπογραφές, τρεις φορές δηλ. περισσότερες από τον αριθμό που απαιτείται για να θεωρηθεί έγκυρη μια υποψηφιότητα.

Η καλλονή με τους 300.000 followers δήλωσε στα μέσα ότι αν αναδειχθεί νικήτρια στις εκλογές που θα γίνουν πρόωρα στις 15 Σεπτεμβρίου εξαιτίας του θανάτου του 92χρονου Μπέτζι Καϊντ Εσεμπσί "η Τυνησία θα γίνει μια χώρα τέχνης και ελευθερίας" που "κανένας δεν θα σκέφτεται να εγκαταλείψει".

Σύμφωνα με την Espresso, η Σφαρ υπόσχεται ακόμη ότι θα ρίξει την τιμή του ψωμιού και θα ρίχνει πρόστιμα ακόμα και στους άνδρες που υπόσχονται γάμο και εξαφανίζονται. Μένει να αποδειχθεί πόση απήχηση θα έχει σε μια χώρα που η πλειονότητα είναι Μουσουλμάνοι.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση