Brexit: Δημόσια… βρισίδια του Χιου Γκραντ εναντίον του Μπόρις Τζόνσον!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:40 Brexit: Δημόσια… βρισίδια του Χιου Γκραντ εναντίον του Μπόρις Τζόνσον!

Φτωχές είναι οι λέξεις για να περιγράψουν το δημόσιο ξέσπασμα του βρετανού ηθοποιού, Χιου Γκραντ, εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Μπόρις Τζόνσον λόγω Brexit!

Η Βρετανία έχει πάρει… φωτιά μετά την -τουλάχιστον- αμφιλεγόμενη απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να βάλει «λουκέτο» στο Κοινοβούλιο ώστε να μην μπορούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι να «μπλοκάρουν» τα πλάνα του για το Brexit! Οι αντιδράσεις είναι σφοδρές και ο Χιου Γκραντ… απασφάλισε!

Είναι σπάνιο να βλέπει κανείς έναν ηθοποιό του βεληνεκούς του Χιου Γκραντ να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο δημοσίως εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας του!

Κι όμως έγινε, με τον Χιου Γκραντ να είναι πραγματικά έξαλλος με τις εξελίξεις γύρω από το «λουκέτο» του Τζόνσον λόγω Brexit.

Με μια ανάρτηση – κόλαφο στο Twitter, ο διάσημος ηθοποιός «λούζει» με απίστευτους χαρακτηρισμούς τον βρετανό πρωθυπουργό.

Τα λόγια του… μιλούν από μόνα τους!

«Δεν θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες που υπερασπίστηκε πολεμώντας σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους ο παππούς μου. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή μ@@@νη συμμορία σου», λέει ο Χιου Γκραντ σε… ελεύθερη μετάφραση.

Brexit – Δείτε την «φλογισμένη» ανάρτηση του Χιου Γκραντ!

Εκτός από τα… γαλλικά, ο Χιου Γκραντ έχει συμπεριλάβει και ένα βίντεο που δείχνει τον Τζόνσον να επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου (σ.σ. καταληκτική ημερομηνία για το Brexit) για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα. «Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.

Στα σχόλια γίνεται ο… κακός χαμός, με κάποιους να υπερασπίζονται τον Χιου Γκραντ στην επίθεσή του για τις επιλογές Τζόνσον γύρω από το Brexit και κάποιους άλλους να του… θυμίζουν δικές του προσωπικές «περιπέτειες».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση