Σκότωσε με 189 μαχαιριές τη 17χρονη αδερφή της – Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 13:58 Σκότωσε με 189 μαχαιριές τη 17χρονη αδερφή της – Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά
Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε χωρίς ρούχα

Σοκαρισμένη είναι η Ρωσία, από την ψυχρή δολοφονία μια 17χρονης από την ίδια της την αδελφή στην Αγία Πετρούπολη.

Η 22χρονη Ελισαβέτα σκότωσε την αδελφή της, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο, μαχαιρώνοντάς την 189 φορές και στη συνέχεια της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά.

Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε χωρίς ρούχα.

Η αδελφή της αντιμετωπίζει 25 χρόνια φυλάκισης στη δίκη που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Η 22χρονη είχε συλληφθεί για τη δολοφονία το 2016 αλλά αποφασίστηκε να μπει για ψυχιατρική κλινική.

Πλέον οι γιατροί αποφάσισαν ότι μπορεί να βρεθεί στο δικαστήριο. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Dailymail, και θα ισχυριστεί ότι για τον θάνατο της αδελφής της ευθύνεται ο σύντροφος της 17χρονης, Alexey Fateev, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Φατέεφ είναι μάρτυρας στο στυγερό έγκλημα και δεν θεωρείται ύποπτος. Σύμφωνα με το πόρισμά τους, η Ελιζαβέτα «ενήργησε με ιδιαίτερη σκληρότητα βγάζοντας τα μάτια της Στεφανία. Την μαχαίρωσε τουλάχιστον 189 φορές στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Επίσης, της έκοψε τα αυτιά».

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση