Πυροβολισμούς σε μετανάστες και τάφρους με φίδια, «οραματιζόταν» ο Τραμπ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 21:55 Πυροβολισμούς σε μετανάστες και τάφρους με φίδια, «οραματιζόταν» ο Τραμπ

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις της αμερικάνικης εφημερίδας των New York Times, για το «όραμα» του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εμποδίσει την είσοδο των μεταναστών στις ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να πυροβολούν οι συνοριακές Αρχές των ΗΠΑ τους μετανάστες στα πόδια, για να τους επιβραδύνουν όταν επιχειρούν να μπουν παράνομα στη χώρα, ενώ είχε δώσει εντολή στους συμβούλους του να κλείσουν τελείως τα σύνορα με το Μεξικό.

Στο εκτενές δημοσίευμα των New York Times, περιλαμβάνονται αποσπάσματα του επερχόμενου βιβλίου «Border Wars: Inside Trump’s Assault on Immigration»,  όπου οι αρθρογράφοι των NYT περιγράφουν «μια πυρετώδη εβδομάδα προεδρικών ξεσπασμάτων οργής» τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο άρθρο, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προτείνει επίσης διάφορες ακραίες... παρεμβάσεις στο τείχος που χτίζει στα σύνορα. Αυτές περιλάμβαναν την ενίσχυσή του με ηλεκτροφόρα σύρματα, αιχμηρές προεξοχές ικανές να τρυπήσουν την ανθρώπινη σάρκα, ή μια τάφρο που θα περιείχε φίδια ή αλιγάτορες.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι αρθρογράφοι, κατ' ιδίαν ο Τραμπ είχε ζητήσει εκτιμήσεις κόστους για τις παραπάνω ιδέες.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει προβεί σε κάποιο σχετικό σχόλιο μέχρι στιγμής.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση