Εστιατόριο στη Ρώμη έγινε viral για απόδειξη ύψους... 430 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 16:01 Εστιατόριο στη Ρώμη έγινε viral για απόδειξη ύψους... 430 ευρώ

Ένα εστιατόριο στη Ρώμη έγινε viral... λόγω μιας απόδειξης αξίας 430 ευρώ. Δυο τουρίστριες από την Ιαπωνία, όπως αναφέρει το CNN, υποστηρίζουν ότι παρήγγειλαν δύο μακαρονάδες με ψάρι και νερό.

Η φωτογραφία του... "φουσκωμένου" λογαριασμού από το εστιατόριο Antico Caffè di Marte έκανε το γύρο των social media. Εκτός από το ποσό των 349,50 ευρώ για το φαγητό οι δύο κοπέλες χρεώθηκαν επιπλέον 80 ευρώ για το φιλοδώρημα.

Αρκετοί πελάτες έγραψαν στα social media ότι έχουν πέσει και αυτοί θύματα των υπερβολικών χρεώσεων του εστιατορίου.

Το Antico Caffè di Marte απάντησε στην εφημερίδα Il Messaggero στην κριτική που δέχθηκε λόγω της ανάρτησης, ότι το μενού είναι ξεκάθαρο.

"Τα πάντα είναι γραμμένα με λεπτομέρειες, υπάρχουν τιμές: μάξιμουμ 16 ευρώ για ένα πιάτο ζυμαρικών με θαλασσινά" τονίζει ο ιδιοκτήτης, Giacomo Jin.

"Για να χρεωθείς ένα τέτοιο ποσό, τα κορίτσια δεν παρήγγειλαν μόνο ζυμαρικά αλλά και ψάρι. Από την άλλη τα ψάρια μας είναι φρέσκα. Ο πελάτης τα διαλέγει από τον πάγκο, τα ζυγίζουμε και τα μαγειρεύουμε".

Σχετικά με το φιλοδώρημα ο ιδιοκτήτης είπε ότι είναι προαιρετικό και ο πελάτης επιλέγει αν θέλει μεταξύ δύο επιλογών 10% και 20%.

Πηγές: CNN, NY POST

Προσαρμοσμένη αναζήτηση