Πατέρας έπνιξε κατά λάθος το τριών εβδομάδων μωρό του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 11:39 Πατέρας έπνιξε κατά λάθος το τριών εβδομάδων μωρό του

Ένα μωρό μόλις τριών εβδομάδων πέθανε ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι με τους γονείς του.

Το μωρό που ήταν κοριτσάκι, το έπνιξε κατά λάθος στον ύπνο του ο πατέρας. 

Η μητέρα της μικρής ξύπνησε και βρήκε στη δεξιά πλευρά της το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του, με το κεφάλι της να πιέζεται στην πλάτη του πατέρα της, στις 7.30 π.μ. στις 27 Σεπτεμβρίου 2016.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. 

Ο πατέρας του μωρού ανέφερε στο δικαστήριο πως την τάϊσε στις 3:30 π.μ. και μετά κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο κρεβάτι. 

Το τελευταίο πράγμα που θυμάται ο Τομ είναι να λαμβάνει ειδοποίηση στο τηλέφωνό του γύρω στις 4.30πμ.

Σε μια συνέντευξή της στην αστυνομία, η μητέρα της Λίντια Εμπάι-Jade Pearson δήλωσε: «Η Λυδία γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2016. Δεν πίνω αλκοόλ, είμαι καπνίστρια και κάπνιζα πέντε τσιγάρα την ημέρα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Εγώ και ο Τομ έχουμε καπνίσει τρεις φορές κάνναβη από τότε που έφερα τη Λυδία σπίτι και η τελευταία φορά ήταν πριν από τρεις μέρες. Αλλά ποτέ δεν καπνίσαμε μέσα στο διαμέρισμα. Στις 23 Σεπτεμβρίου σκέφτηκα ότι είχε κρύο και την πήγα στον γιατρό ο οποίος της συνταγογράφησε ρινικές σταγόνες. Στις 26 Σεπτεμβρίου, η Λυδία ξύπνησε στις 7.30μμ για να φάει και την έβαλα για ύπνο στις 11μμ. Ο Τομ έμεινε πάνω»,ανέφερε η μητέρα. 

«Η Λυδία με ξύπνησε περίπου στις 3 το πρωί και έκλαιγε και ο Τομ την έφερε στο κρεβάτι. Μέσα στη νύχτα ξύπνησα και σκέφτηκα ότι ήταν ασυνήθιστο που δεν με είχε ξυπνήσει. Τότε συνειδητοποίησα ότι η Λυδία ήταν στο κρεβάτι στα δεξιά μου», είπε. 

«Τράβηξα τη Λυδία και ήταν μπλε και χλωμή. Προσπάθησα να ξυπνήσω τον Tom, να του πω ότι δεν είναι καλά και τον έστειλα για βοήθεια».  

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση