Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε ο Τζάστιν Τριντό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 12:50 Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε ο Τζάστιν Τριντό

Αναπτύχθηκαν «μια μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ομάδα σωματοφυλάκων» και «υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας».

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, που διεξάγει προεκλογική εκστρατεία με στόχο την επανεκλογή του στις 21 Οκτωβρίου, αναγκάστηκε να φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε συγκέντρωση στο Οντάριο χθες (τοπική ώρα) καθώς υπήρχαν «απειλές» για την ασφάλειά του, αποκάλυψε το δίκτυο CBC.

Ο ηγέτης των Φιλελευθέρων εμφανίστηκε με καθυστέρηση μιάμισης και πλέον ώρας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Μισισάουγκα, πόλη στα προάστια του Τορόντο, όπου παρευρίσκονταν περίπου 2.000 υποστηρικτές του. Φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το πουκάμισο του, καθώς και σακάκι, ενώ συνήθως στις προεκλογικές συγκεντρώσεις φορά μόνο πουκάμισο, σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο.

Αναπτύχθηκαν «μια μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ομάδα σωματοφυλάκων» και «υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας» ύστερα από μια «απειλή για την ασφάλεια», σύμφωνα με το αγγλόφωνο δίκτυο, που επικαλέστηκε πηγές από τη φιλελεύθερη παράταξη.

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τριντό δεν θέλησαν να σχολιάσουν για ποιο λόγο υπήρξαν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στη χθεσινή συγκέντρωση.

Ο Τριντό εκφώνησε την ομιλία του χωρίς απρόοπτα, έχοντας γύρω του πολλούς αστυνομικούς, και στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή για να χαιρετίσει τον κόσμο πριν αποχωρήσει από την αίθουσα. Η σύζυγός του Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, που επρόκειτο να τον παρουσιάσει στην σκηνή, τελικά δεν τον προλόγισε σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση