Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμοθάνατος αρχιμαφιόζος "καίει" τον Τραμπ! "Τον βιντεοσκοπήσαμε σε «τρίγωνο» με ανήλικη και πορνοστάρ"!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 00:33 Ετοιμοθάνατος αρχιμαφιόζος "καίει" τον Τραμπ! "Τον βιντεοσκοπήσαμε σε «τρίγωνο» με ανήλικη και πορνοστάρ"!

Μια ακόμη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο με αφορμή… όχι την πολιτική. Αμέτρητες είναι οι ιστορίες σκανδάλου στις οποίες έχει εμπλακεί το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ, ωστόσο αυτή ξεπερνά την φαντασία και του… χειρότερου εχθρού του!

Οι πληροφορίες, λοιπόν, έρχονται από ένα πρωτοπαλίκαρο της Μαφίας που ισχυρίζεται πως ο Τραμπ μαγνητοσκοπήθηκε ενώ συμμετείχε σε ερωτικό «τρίγωνο» με μια έφηβη και μια πορνοστάρ το 1982, σε έναν οίκο ανοχής της Νέας Υόρκης, που ήλεγχε η Μαφία. Μάλιστα, υποστηρίζει πως το βίντεο… στάλθηκε στον αρχηγό της Μαφίας!

Η σοκαριστική κατηγορία έγινε στους συγγραφείς Barry Levine και Monique El-Faizy, που την παρουσιάζουν στο βιβλίο τους «Όλες οι γυναίκες του Προέδρου: Ο Ντόναλντ Τραμπ και η δημιουργία ενός σεξουαλικού κυνηγού«, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Τραμπ

Ποιες ήταν οι γυναίκες;

Οι συγγραφείς είπαν στην Daily Beast πως πήραν συνέντευξη από τον πρώην μαφιόζο John Tino, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο περιστατικό που συνέβη σε ένα VIP κλαμπ… σεξουαλικού ενδιαφέροντος, στην Times Square.

Ο Tino, που είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, είπε ότι παρακολουθούσε τα πάντα από ένα διπλανό δωμάτιο, ενώ μια κρυμμένη κάμερα κατέγραφε το ασπρόμαυρο υλικό του μελλοντικού Προέδρου των ΗΠΑ!

Οι συγγραφείς, πάντως, παραδέχονται πως ο Tino, ο μόνος άνθρωπος που ήταν παρών στο εν λόγω περιστατικό και δέχθηκε να τους μιλήσει, έχει ποινικό… ιστορικό με κατηγορίες όπως πλαστογραφία, απάτες και κλοπές.

Οι Levine και El-Faizy επίσης δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε την έωηβη κοπέλα, ούτε την πορνοστάρ, η οποία στο βιβλίο αναφέρεται ως «Tri», ώστε να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του πρωτοπαλίκαρου της Μαφίας.

Συχνά πλούσιοι και ισχυροί άνδρες επισκέπτονταν αυτό το club, το οποίο λίγο αργότερα έκλεισε. Ένας εκ των συγγραφέων, τονίζει: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θα πουν τον Tino ψεύτη. Εγώ έχω την αίσθηση ότι οι ισχυρισμοί είναι αξιόπιστοι».

Ο μαφιόζος που αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τον Τραμπ, υποστηρίζει πως ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «the real estate guy«, δηλαδή ο «τύπος των ακινήτων«. Τον περιγράφει ως έναν άνδρα που πάντα φορούσε γραβάτα και ποτέ δεν έπινε αλκοόλ στους χώρους του club.

Η βραδιά του… σκανδάλου

Ο καταδικασμένος γκάνγκστερ υποστηρίζει ακόμα πως ο Τραμπ πάντα… ζητούσε την Tri, ενώ αποκαλύπτει πως το φθινόπωρο του 1982 το αφεντικό της Μαφίας του είπε πως «ο τύπος των ακινήτων έρχεται. Θέλει την Tri και θέλει ένα ακόμα κορίτσι για.. τρίγωνο».

Επίσης περιγράφει πώς μια «γυναίκα που έμοιαζε πολύ νέα» έφτασε στο club. «Η Tri ρώτησε πόσων ετών ήταν το κορίτσι. Εκείνη απάντησε πως ήταν έφηβη»

Το βιβλίο δεν προσδιορίζει το κατά πόσο το κορίτσι ήταν πάνω από το νόμιμο όριο ηλικίας για την συναίνεση, ενώ όταν συνέβη το -υποτιθέμενο- περιστατικό, ο Τραμπ ήταν 36 ετών και ήδη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα.

Ο Tino λέει ακόμα πως οι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί στα δωμάτια για να μπορούν να επέμβουν οι υπεύθυνοι αν τυχόν οι γυναίκες διέτρεχαν οποιοδήποτε κίνδυνο. Επίσης αποκαλύπτει πως πήρε την… κασέτα και την έδωσε στο αφεντικό του. Μέχρι σήμερα -σύμφωνα με το βιβλίο- παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται η κασέτα, καθώς το αφεντικό του Tino δολοφονήθηκε το 1986.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν πως δεν ξέρουν καν αν η πορνοστάρ… ζει, ωστόσο ο Tino τους είπε πως δεν ήθελε να πάρει… στον τάφο του όλα αυτά που -υποστηρίζει πως- είδε και γι’ αυτό τα αποκαλύπτει τώρα.

«Γι’ αυτό σας τα λέω τώρα αυτά. Είναι ο Πρόεδρος«, τονίζει χαρακτηριστικά σε κάτι που θυμίζει… τελευταία επιθυμία.

Το βιβλίο υποστηρίζει πως φέρνει επίσης στο «φως» 43 νέες κατηγορίες απρεπούς συμπεριφοράς του Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων 26 περιπτώσεων «ανεπιθύμητης σεξουαλικής επαφής»…

Στα «κάγκελα» ο Λευκός Οίκος!

Τέλος, το βιβλίο φιλοξενεί δηλώσεις της πορνοστάρ Alana Evans, η οποία υποστηρίζει πως γνωρίζει τρεις πρώην πορνοστάρ που υποστηρίζουν πως ο Τραμπ τις πλήρωσε για σεξ.

Η Alana Evans

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Evans (@alanaevansxxx) on

Σε δήλωσή του στο Business Insider για το επίμαχο βιβλίο, η γραμματέας του Λευκού Οίκου, Stephanie Grisham, «κατακεραύνωσε» το βιβλίο, αρνούμενη κάθε κατηγορία απρεπούς σεξουαλικής συμπεριφοράς του Προέδρου Τραμπ. «Το βιβλίο είναι για τα σκουπίδια κι αυτές οι κατηγορίες προ 20 ετών έχουν διαψευστεί πολλές φορές».

Πηγή: dailymail.co.uk.