Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέγκαν Μαρκλ: “Υπάρχω, δε ζω”! Φήμες για… φευγιό από την Αγγλία! video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 19:14 Μέγκαν Μαρκλ: “Υπάρχω, δε ζω”! Φήμες για… φευγιό από την Αγγλία! video

Το "ξέσπασμα" της Μέγκαν Μαρκλ στην κάμερα προκάλεσε παγκόσμιες... μουρμούρες και όσα είπε ο Πρίγκιπας Χάρι έρχονται να βάλουν "φωτιά" στο Παλάτι!

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι -εδώ και καιρό- γνωστό πως δεν… περνά ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα “εκτυφλωτικά φώτα” της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την “πνίγουν”, να είναι συνεχή.

Μιλώντας δε τις τελευταίες ώρες στον δημοσιογράφο του ITN News, Tom Bradby, ο οποίος “υπογράφει” ένα ντοκιμαντέρ που θα πσοβληθεί απόψε, Κυριακή 20.10.2019, η Δούκισσα του Σάσεξ είπε:

“Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο…  ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη…”.

Και η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε: “Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε”. Κατόπιν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει: “Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;” με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά καταφατικά.

Πρόσφατα, το ζευγάρι Harry – Meghan επιτέθηκε στα ΜΜΕ, για τη δημοσίευση των επιστολών του πατέρα της Δούκισσας του Σάσεξ.

Δείτε το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ

Από… κοντά και ο Χάρι!

Πλέον, υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα! Η ίδια, στα πλάνα του εν λόγω ντοκιμαντέρ, δηλώνει πως “υπάρχει, δεν ζει”! Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, ανάβουν φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Ο Χάρι μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του μόνιμα στην Αφρική μια μέρα! “Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Αφρική αυτή τη στιγμή. Μόλις γυρίσαμε από το Κέιπ Τάουν. Θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να έχουμε τη βάση μας, φυσικά θα ήταν. Αλλά με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δε βλέπω πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε την διαφορά που θα θέλαμε να κάνουμε. Η υπόλοιπη ζωή μας, όμως, ειδικά η δουλειά της ζωής μας, θα εστιάζει κυρίως στην Αφρική“, τόνισε χαρακτηριστικά…

Δείτε όσα είπε

Πηγή: dailymail.co.uk.