Βαρκελώνη: Εδώ ο κόσμος καίγεται κι η κοπελιά… twerking! video

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 18:22 Βαρκελώνη: Εδώ ο κόσμος καίγεται κι η κοπελιά… twerking! video Φωτογραφία: Instagram / sandra.kisterna.

Τι κι αν στην Βαρκελώνη μαίνονται άγρια επεισόδια με εκατοντάδες τραυματίες; Ένα νεαρό μοντέλο βρήκε το καλύτερο "κάδρο" για... αισθησιακό χορό και φυσικά τσάμπα διαφήμιση.

Είναι γνωστό πως μοντέλα, influencers, instagrammers και… λοιποί, κάνουν τα πάντα για λίγη διαφήμιση. Το τελευταίο επεισόδιο του… είδους έρχεται από την φλεγόμενη Βαρκελώνη, όπου ένα μοντέλο ξεκίνησε το… twerking με φόντο τις φωτιές και τα επεισόδια για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Φυσικά όλο αυτό έγινε με τον μανδύα της “έκφρασης της διαμαρτυρίας” της Sandra Kisterna, η οποία μετρά κάποιες χιλιάδες ακολούθων στο Instagram.

Πάνω από 370.000 προβολές έχει κάνει το χορευτικό της, με την νεαρή γυναίκα να χορεύει αισθησιακά φορώντας μικροσκοπικά ρούχα.

“Δεν θέλω να προσβάλλω ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους για τα δικαιώματά τους. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να εκφράσω την διαμαρτυρία μου!

“Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει, αλλά έχω ελευθερία έκφρασης όπως όλοι οι υπόλοιποι! Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους για να συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις και δεν θέλω καμία συμμετοχή σε αυτό. Αυτό που είδα χθες βράδυ στην Βαρκελώνη ήταν φρικτό, η πόλη μου καταστράφηκε, επικρατούσε παντού χάος.

Δεκάδες ήταν τα σχόλια που ανέφεραν το… αυτονόητο. Ότι αυτό δεν μοιάζει με διαμαρτυρία, ότι δεν είναι ηθικό να κάνεις κάτι όταν ξέρεις ότι θα ενοχλήσει κάποιους άλλους, ότι μοιάζει με απόπειρα να “καπελώσει” έναν ιερό -για κάποιους- σκοπό με απώτερο στόχο κάποια λεπτά δημοσιότητας και φυσικά αμέτρητες “καρδούλες” στο Instagram (σ.σ. οι οποίες να μην ξεχνιόμαστε φέρνουν και αμέτρητα… χρήματα).

Τα σχόλια αυτά, πάντως, δείχνουν ότι η απόπειρα του νεαρού μοντέλου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο… ντόρος έγινε!

Δείτε την να χορεύει αισθησιακά με φόντο την καμένη Βαρκελώνη…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση