Συναγερμός στη Γαλλία! Άνδρας ταμπουρωμένος σε μουσείο – «Θα γίνει κόλαση!»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 11:28 Συναγερμός στη Γαλλία! Άνδρας ταμπουρωμένος σε μουσείο – «Θα γίνει κόλαση!»

Συναγερμός έχει σημάνει στην Γαλλία. Στην πόλη Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, τουλάχιστον ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία φτάνοντας στην δουλειά της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου. «Το μουσείο θα γίνει κόλαση», έχει γραφεί με σπρέι στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύκτα στο κτίριο. Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας.

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση