Σοκάρει η υπόθεση της Shannon Clifton - Την βίαζε ο πατέρας της από όταν ήταν έξι ετών: Με κακοποιούσε τέσσερις φορές την ημέρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 22:01 Σοκάρει η υπόθεση της Shannon Clifton - Την βίαζε ο πατέρας της από όταν ήταν έξι ετών: Με κακοποιούσε τέσσερις φορές την ημέρα

Η υπόθεση της 19χρονης, σήμερα, Shannon Clifton, έχει σοκάρει την Βρετανία. Το κορίτσι μετά το διαζύγιο των γονιών της πήγε να ζήσει με τον πατέρα της όταν ήταν πέντε ετών και τότε άρχισε ο εφιάλτης.

Ο πατέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βίαζε για οκτώ ολόκληρα χρόνια μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Μάλιστα όπως περιγράφει η κοπέλα, έφτασε να την βιάζει ακόμα και τέσσερις φορές την ημέρα και σε δημόσιους χώρους.

Σε ηλικία 13 ετών η Shannon έφερε στον κόσμο ένα παιδί, το οποίο μετά υιοθετήθηκε.

Ο 36χρονος σήμερα, Binman Clifton, φυλακίστηκε για 15 χρόνια, αλλά η Shannon ανακάλυψε ότι η ποινή του έχει μειωθεί σε 10 χρόνια με αποτέλεσμα να έχει τρομοκρατηθεί και να θέλει να εγκαταλείψει το Derby, πριν το "τέρας" αποφυλακιστεί.

Η 19χρονη ζει μια ανεξάρτητη ζωή, σπουδάζει εγκληματολογική ψυχολογία στο Open University και θέλει να εκδόσει το βιβλίο με την ιστορία της με τον τίτλο "The Monster I Loved".

"Στην αρχή ήταν ωραία αλλά άρχισε να γίνεται βίαιος. Όταν επέστρεφα από το σχολείο στο σπίτι άρχισε να με χτυπάει. Στο τέλος το συνήθισα. Την πρώτη φορά που συνέβη ήταν όταν μετακομίσαμε στο διαμέρισμα κοντά στο κάστρο Elvaston. Ξεκίνησε να γίνεται σεξουαλικό. Έγινε στο πάτωμα του μπροστινού δωματίου. Προσπάθησα να το μπλοκάρω για να μην το θυμάμαι καθόλου" περιγράφει.

Η Shannon ήταν μαθήτρια στο Breadsall Hill Top School τότε και συνήθιζε να πηγαίνει στο σχολείο γεμάτη μελανιές.

Μετά μετακόμισαν πάλι στο Chaddesden.

"Τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται χειρότερα. Γινόταν πιο συχνά. Όταν ήμουν πιο μικρή γινόταν μία ή δύο φορές κάθε τόσο, αλλά τότε άρχισε να γίνεται κάθε ημέρα και μετά μερικές φορές μέσα στην ημέρα.

Η Shannon αποκαλύπτει ότι πολύ συχνά την βίαζε πριν και μετά το σχολείο και μερικές φορές και το βράδυ.

Άρχισε να συνειδητοποιεί τι συμβαίνει σε ηλικία 9 ετών, καθώς στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο διδάχτηκε ότι «κανείς δεν θα πρέπει να σε αγγίζει σε αυτά τα μέρη».

"Σοκαρίστηκα γιατί σκέφτηκα αυτά είναι τα μέρη που με αγγίζει ο πατέρας μου. Μου συμπεριφερόταν σαν να είμαι η συζυγός του. Μου ζήταγε να καθαρίζω το σπίτι και να μαγειρεύω σε ηλικία εννέα ετών".

Όταν η Shannon ήταν 11 ετών, παρατήρησε ότι το σώμα της άρχισε να αλλάζει και συνειδητοποίησε ότι ήταν έγκυος.

"Για κάποιο διάστημα δεν του το είπα. Αλλά όταν του το είπα τελικά με χτύπησε. Ήταν πολύ περίεργο, ήμουν ένα παιδί που κυοφορούσε ένα παιδί". Είχε υπολογίσει ότι ήταν περίπου 28 εβδομάδων όταν έχασε το μωρό.

Τον Δεκέμβριο του 2012 η Shannon έμεινε πάλι έγκυος.

Όταν ήταν 12 ετών είπε στη δασκάλα της και σε μια κοινωνικό λειτουργό ότι ο πατέρας της, της έσπασε τη μύτη.

"Με πήραν από το σπίτι για ένα βράδυ και μετά με επέστρεψαν σε αυτόν. Δεν έκαναν τίποτα και έτσι σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε λόγος να λέω κάτι στους άλλους. Έβαζα τον εαυτό μου σε μεγαλύτερο κίνδυνο λέγοντάς το. Ήμουν πολύ φοβισμένη".

Όπως περιγράφει η 19χρονη τα καλοκαίρια ήταν η χειρότερη περίοδος γιατί ο πατέρας της την βίαζε και εκτός σπιτιού.

"Συνήθιζε να με πηγαίνει να το κάνουμε σε χωράφια και δάση. Το βράδυ αν είχε πιεί, στο γυρισμό στο σπίτι το κάναμε στον δρόμο. Προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά μου έκανε περισσότερο κακό. Ήταν πιο εύκολο να μην κάνω τίποτα. Πίστευα ότι θα διαρκούσε για πάντα".

Η Shannon προσπαθούσε απεγνωσμένα να πείσει τον πατέρα της να την κακοποιεί.

"Συνήθιζε να μου λέει ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει. Στο υπόσχομαι, λυπάμαι θα βελτιωθώ. Αλλά έπειτα από μία ώρα με βίαζε ξανά".

Το 2013 η Shannon έμεινε ξανά εγκυος στο τρίτο της παιδί. "Προς το τέλος της εγκυμοσύνης με είχε βιάσει και φώναζα και έκλαιγα. Έτρεξα στην κουζίνα και πήρα ένα μαχαίρι και ήθελα να μαχαιρωθώ στην καρδιά αλλά δεν μπορούσα να το κάνω στο παιδί μου αυτό".

Συνέχιζε να την κακοποιεί καθ'ολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν την άφηνε να πάει στο νοσοκομείο. Αλλά οι δάσκαλοι στο σχολείο παρατήρησαν την εγκυμοσύνη της, μία εβδομάδα πριν γεννήση και φώναξαν τηνα στυνομία.

“Πήρε την παιδική μου ηλικία. Αν και έκανε όσα μου έκανε ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχα" τονίζει.

Πηγή: mirror, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση