Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερντογάν: Δεν μας απασχολεί ο εγκλωβισμένος τζιχαντιστής μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:18 Ερντογάν: Δεν μας απασχολεί ο εγκλωβισμένος τζιχαντιστής μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας

Στον εγκλωβισμένο τζιχαντιστή στην ελληνοτουρκική μεθόριο αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Ο Αμερικανός τρομοκράτης του Νταές (ISIS) που είναι αποκλεισμένος στη νεκρή ζώνη στα σύνορα με την Ελλάδα, δεν απασχολεί την Τουρκία. Θα συνεχίσουμε τις απελάσεις» είπε ο τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με την Daily Sabah.

«Κάποιες χώρες έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται μετά την έναρξη της διαδικασίας επαναπατρισμού των ξένων τζιχαντιστών. Η Τουρκία ανησυχεί για αυτό το ζήτημα για χρόνια, ας αφήσουμε τους άλλους να ανησυχούν τώρα».

Η Τουρκία ξεκίνησε την απέλαση συλληφθέντων τζιχαντιστών του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, όπως είχε προειδοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών.

Χθες εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ στον Έβρο. Οι ελληνικές Αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα μας Αμερικανού υπηκόου, αραβικής καταγωγής, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Τουρκία και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας Τούρκοι αστυνομικοί, που συνόδευαν τον άνδρα, πήγαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι αστυνομικοί επικαλέστηκαν ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις ημέρες που δικαιούταν για την παραμονή του στην χώρα της.

πηγή: newsbeast.gr