Αλβανία: Σοκ στον “αέρα”! Διασώστες τρέχουν να γλιτώσουν από ετοιμόρροπο κτίριο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 20:19 Αλβανία: Σοκ στον “αέρα”! Διασώστες τρέχουν να γλιτώσουν από ετοιμόρροπο κτίριο!

Οι στιγμές μετά τον μεγάλο σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην γειτονική Αλβανία είναι δραματικές. Διασώστες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρουν τυχόν διασωθέντες στα συντρίμμια. 31 συνολικά οι νεκροί. Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μια ομάδα διασωστών άρχισε να τρέχει καθώς υπήρχε κίνδυνος να καταρρεύσει το κτίριο! Δείτε το βίντεο. Σκύλος της ΕΜΑΚ υπέδειξε το σημείο όπου είναι εγκλωβισμένο ένα 7χρονο παιδί.

Είναι η στιγμή που άνδρες της ελληνικής ΕΜΑΚ, μαζί με Αλβανούς διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που βρίσκονται θαμμένοι στα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Τουμάν, στην Αλβανία.

Στην χώρα που “ρημάχτηκε” από τον μεγάλο σεισμό 6,4 Ρίχτερ και ήδη θρηνεί 31 ανθρώπινες ψυχές.

Στο συγκεκριμένο σημείο, οι διασώστες επιχειρούσαν την στιγμή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, 27.11.2019 και ο μεγάλος μετασεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ, κάτι που “πήγε πίσω” την όλη επιχείρηση.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τις δραματικές στιγμές και η απεσταλμένη του σταθμού τόνισε πως από τον μετασεισμό που προαναφέραμε έπεσε ένα κομμάτι του κτιρίου και οι διασώστες ξεκίνησαν να τρέχουν για να σωθούν.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, συνέβη το ίδιο! Ενώ η απεσταλμένη του σταθμού βρισκόταν στον “αέρα”, οι διασώστες στο βάθος του πλάνου φαίνονται να τρέχουν και να εγκαταλείπουν το σημείο, με τις στιγμές να είναι δραματικές!

Στιγμές μετά, “ρίχνουν” το φως από τους φακούς τους στο κτίριο, το οποίο μοιάζει να κρέμεται από μια κλωστή, κάτι που δείχνει πως πιθανώς να κατάλαβαν ότι πρόκειται να καταρρεύσει…

Αλβανία

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την Αλβανία

Αλβανία – Έχασε την μητέρα του, βρήκε την σύζυγό του, ψάχνει το 7χρονο παιδί του!

Λίγες στιγμές νωρίτερα, ένας άνδρας μίλησε ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό, την ώρα που οι διασώστες ψάχνουν να βρουν το παιδί του που έχει εγκλωβιστεί.

Ο σκύλος της ΕΜΑΚ, ο Όσκαρ, είχε υποδείξει το σημείο λίγες ώρες πριν και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης…

“Ελπίδες δεν έχουμε” λέει ο άνδρας συγκλονισμένος και τονίζει ότι το παιδί του, επτά ετών, η αδελφή και η μητέρα του βρίσκονταν στον τέταρτο όροφο του κτιρίου και όταν σημειώθηκε ο σεισμός ξεκίνησαν να κατεβαίνουν για να διαφύγουν. Μόλις έφτασαν στον πρώτο όροφο, όμως, το κτίριο κατέρρευσε και εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.

Κατάφεραν να βγουν ζωντανοί η γυναίκα του και το ένα τους παιδί, ωστόσο η μητέρα του απεγκλωβίστηκε νεκρή και το επτά ετών παιδί είναι ακόμη στα χαλάσματα.

Ο άνθρωπος αυτός δουλεύει στην Ελλάδα και έσπευσε στην Αλβανία αμέσως μετά τον σεισμό…

Δείτε όσα περιγράφει από το υπό κατάρρευση κτίριο στην Αλβανία

Με πληροφορίες από: Alpha,

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση