Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φονικός σεισμός στην Αλβανία: Θρήνος και για τον γιο του Έντι Ράμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 11:51 Φονικός σεισμός στην Αλβανία: Θρήνος και για τον γιο του Έντι Ράμα
Η ανάρτησή του στα social media

Στους 40 έφτασε ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αλβανία, έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ ανάμεσα σε Δυρράχιο και Τίρανα, την ώρα που οι έρευνες για αγνοούμενους συνεχίζονται, με τους φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Πίσω από κάθε αριθμό, υπάρχει και μια ιστορία. Οικογένειες ολόκληρες ξεκληρίστηκαν, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που είτε έχουν έναν δικό τους άνθρωπο -θύμα του Εγκέλαδου, ή που βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. Ένας από αυτούς είναι και ο γιος του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα.

Ο Γκρεγκ Ράμα έχασε ένα δικό του άτομο, που σύμφωνα με μερίδα των αλβανικών ΜΜΕ είναι η σύντροφός του.

Τις υποψίες πως πρόκειται για την Κρίστι Ρέτσι, μια 25χρονη που σπουδάζει Ιατρική, «άναψε» μια ανάρτηση του 29χρονου στα social media. «Ανάμεσα στα θύματα της φυσικής καταστροφής, είναι και ένας δικός μου άνθρωπος, μαζί με τον αδελφό του, τη μητέρα του και τον πατέρα του, οι οποίοι παγιδεύτηκαν κάτω από τα συντρίμμια. Μόνο δύο πτώματα βρέθηκαν μέχρι στιγμής στα συντρίμμια, σε μια ημέρα που σηματοδοτεί εθνικό θρήνο. Τα συλλυπητήριά μου στα θύματα της καταστροφής», έγραψε σε insta story στο Instagram και το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Gazeta Shqiptare.

Πάντως, αρκετά media της γειτονικής χώρας δεν επιβεβαιώνουν ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται ο γιος του Έντι Ράμα είναι η κοπέλα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου Ansa, ο Γκρεγκόρ και η Κρίστι ήταν ζευγάρι εδώ και χρόνια.

πηγή: newsbeast.gr