Κύπρος: Μεθυσμένος Ρώσος οδηγός πήρε τη ζωή 27χρονου στην άσφαλτο (Σοκαριστικές εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 11:57 Κύπρος: Μεθυσμένος Ρώσος οδηγός πήρε τη ζωή 27χρονου στην άσφαλτο (Σοκαριστικές εικόνες)

Το αλκοτέστ έδειξε ότι ο Ρώσος είχε στο αίμα του πενταπλάσια αναλογία αλκοόλ από την επιτρεπόμενη...

Τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του βρήκε τα ξημερώματα ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου κοντά στη Λεμεσό. 

Το αυτοκίνητό του χτυπήθηκε από πίσω από αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος Ρώσος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Το αλκοτέστ έδειξε ότι ο Ρώσος είχε στο αίμα του πενταπλάσια αναλογία αλκοόλ από την επιτρεπόμενη (111mg% με όριο 22mg%).

Το αυτοκίνητο του 27χρονου Χριστοφόρου ακινητοποιήθηκε 200 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης, αφού πριν είχε χτυπήσει στα διαχωριστικά διαζώματα του αυτοκινητόδρομου.

Αιτία του νέου θανατηφόρου, που σημειώθηκε γύρω στη μια μετά τα μεσάνυχτα, είναι και αυτή τη φορά ο ανθρώπινος παράγοντας, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, αφού εκτιμάται πως το όχημα του 50χρονου κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που θα διακριβωθεί από τις εξετάσεις που συνεχίζονται. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο 50χρονος Ρώσος ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

jyproakypr2

Πηγή: ProtoThema

Προσαρμοσμένη αναζήτηση