Συνελήφθη μαθήτρια που απειλούσε να σκοτώσει συμμαθητές της μέσω του Snapchat

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 22:46 Συνελήφθη μαθήτρια που απειλούσε να σκοτώσει συμμαθητές της μέσω του Snapchat

Μια 12χρονη μαθήτρια συνελήφθη στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο, καθώς κατηγορείται πως απείλησε να σκοτώσει μαθητές από το σχολείο της μέσω της εφαρμογής Snapchat.

Το κορίτσι, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ανάρτησε την Παρασκευή ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο Snapchat, προτού συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ και μεταφερθεί σε κέντρο ανηλίκων, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ.

«Η απειλή περιλάμβανε μια λίστα προσώπων που θα πυροβολούσε και θα σκότωνε, με ονόματα μαθητών στο σχολείο Falcon Cove» που βρίσκεται στο Ουέστον, αναφέρουν οι αρχές.

«Μια άλλη απειλή δημοσιεύτηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat, όπου αναφερόταν ότι οι μαθητές δεν είναι ασφαλείς και ότι θα δολοφονηθούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου», συνεχίζει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις αρχές την αστυνομία την ειδοποίησαν μια μαθήτρια και ο ένας από τους δυο γονείς που είδαν την ανάρτηση στο Snapchat. Η μαθήτρια από την άλλη παραδέχθηκε πως ήταν αυτή που έγραψε το μήνυμα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση