Αυτές είναι οι πιο πρωτότυπες και όμορφες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 16:03 Αυτές είναι οι πιο πρωτότυπες και όμορφες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

Πρωτότυπες βιτρίνες στα μεγαλύτερα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Είναι Χριστούγεννα και οι διακοσμητές όλων των μεγάλων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο διαγωνίζονται για να παρουσιάσουν στο κοινό τα ευφάνταστα έργα τους. Ρίξτε μια ματιά στις πιο πολυσυζητημένες βιτρίνες στον κόσμο και αποφασίστε και εσείς με τη σειρά σας για την πιο γιορτινή και ονειρεμένη που βλέπετε. 

Bon Marché
Bon Marché

Ένα από τα ιστορικά καταστήματα της δυτικής όχθης του Παρισιού που ανακαινισμένο άνοιξε πριν λίγο καιρό. Ένα σκηνικό που θυμίζει γιορτές αλλά και άνοιξη με λουλούδια και μέλισσες σε έντονα χρώματα κοσμούν τις βιτρίνες του.

Galleries Lafayette
Galleries Lafayette

Κάτω από το μοναδικό γυάλινο θόλο, ένα φαντασμαγορικό σκηνικό έχει στηθεί με σήμα τις μέλισσες που φέρνουν το μέλι της χρονιάς και συμβολίζουν την αφθονία και τη γονιμότητα. Οι επισκέπτες το απολαμβάνουν και κάνουν μια επιστροφή στην παιδική τους ηλικία.

 

 

Harrods
Harrods
Harrods
Harrods

Κάθε χρόνο η διακόσμηση του Harrod's είναιο γεγονός για όλο το Λονδίνο αλλά και για όλο τον κόσμο αφού στο δημοφιλέστερο κατάστημα της βρετανικής πρωτεύουσας σπεύδουν από όλο τον κόσμο για τα ψώνια τους. Μονίκεροι, τάρανδοι χιόνια και πελώρια έλατα γεμάτα με κουτιά δώρων συμπληρώνουν το σκηνικό. 

Ένας χρόνος προετοιμασίας και εκατό καλλιτέχνες χρειάστηκαν για να γίνουν οι γιορτινές βιτρίνες του μεγάλου Νεοϋορκέζικου καταστήματος και οι κάτοικοι της πόλης συνψστίζονται γαι να δούν το ευρηματικό σκηνικό της φετινής χρονιάς που θυμίζει Λας βέγκας και έχει σαν οδηγό τη θεά Τύχη.

Harvey Nichols
Harvey Nichols

Ένα από τα πιο ωραία κτίρια του Λονδίνου, φωταγωγήθηκε και φέτος σαν ουράνιο τόξο για τις γιορτινές ημέρες και όλοι σπεύδουν να θαυμάσουν τις ολόφωτες βιτρίνες και τα χιλιάδες αγαθά που προσφέρει πίσω από την εντυπωσιακή διακόσμησή του. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση