Η Ελισάβετ & οι διάδοχοι: Η νέα σημαδιακή φωτογραφία για τη νέα δεκαετία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 19:13 Η Ελισάβετ & οι διάδοχοι: Η νέα σημαδιακή φωτογραφία για τη νέα δεκαετία

Τέλος εποχής: Αυτή η δεκαετία θα σηματοδοτήσει την αλλαγή στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας μετά από πάνω από έξι δεκαετίες.

Μετά από πάνω από έξι δεκαετίες η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αφήσει τον θρόνο στους διαδόχους της. 

Η ενθρόνιση της Ελισάβετ Β'.
Η ενθρόνιση της Ελισάβετ Β'.

Η πιο αγαπητή και δημοφιλής βασίλισσα στον κόσμο, η ισχυρή αυτή γυναίκα που στα 93 της κάνει δραστηριότητες που άλλοι δεν θα φαντάζονταν με τίποτα, θα παραδώσει τον θρόνο της Βρετανίας, στον οποίο βρίσκεται από το 1952.

Πορτρέτο από την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Ιούνιο του 1953.
Πορτρέτο από την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Ιούνιο του 1953.

Για να σηματοδοτήσει αυτή την τεράστια αλλαγή, η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία φωτογραφήθηκε μαζί με τους διαδόχους της. 

Η πρώτη ανάρτηση στα social media του Παλατιού για το 2020 σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας. 

Η σημαδιακή φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Αίθουσα του Θρόνου στο Buckingham και είναι ένα πορτραίτο 4 γενεών Βρετανών βασιλιάδων, νυν και επόμενων.

Πίσω από τη βασίλισσα στέκεται ο εγγονός της, Δούκας του Cambridge, ο γιος της, Πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δισέγγονός της, Πρίγκιπας Γεώργιος.

Αυτό είναι το δεύτερο πορτραίτο της Ελισάβετ με τους διαδόχους της που δίνεται στη δημοσιότητα.

Το πρώτο τραβήχτηκε το 2016 για τα 90ά γενέθλια της Ελισάβετ και τότε ο μικρός Πρίγκιπας Γεώργιος χρειάστηκε να ανέβει σε ένα ειδικό σκαμνάκι για να βγει σωστά η φωτογραφία.

Και τα δύο πορτραίτα τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Ranald Mackechnie.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση