Φώτης Ντούλος: Συνελήφθη μια ημέρα μετά την γιορτή του για την δολοφονία της γυναίκας του στο Κονέκτικατ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 22:10 Φώτης Ντούλος: Συνελήφθη μια ημέρα μετά την γιορτή του για την δολοφονία της γυναίκας του στο Κονέκτικατ!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιχειρηματία Φώτη Ντούλο ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της γυναίκας του Τζένιφερ στο Κονέκτικατ.

Η γυναίκα, μητέρα πέντε παιδιών είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Μάιο αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο. Ο δικηγόρος Νορμ Πάτις έξω από το σπίτι του Ντούλου στο Φάρμινγκτον δήλωσε ότι μόλις έμαθε ότι εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψη του πελάτη του και πως θα γίνονταν και άλλες δυο συλλήψεις η μια επίσης για φόνο και η άλλη για συνέργεια.

Τόσο ο Ντούλος όσο και η φίλη του Μισέλ Τρακόνις είχαν κατηγορηθεί για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου με την οποία ήταν σε δικαστική διαμάχη ενόψει διαζυγίου. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με 38σελιδη έκθεση της αστυνομίας του Κονέκτικατ είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος στο σπίτι της Τζένιφερ ενώ έλειπαν καθίσματα από το αυτοκίνητό της.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση