Ολο το παρασκήνιο με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 21:58 Ολο το παρασκήνιο με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

Σαν βόμβα έσκασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε όλη τη Βρετανία, η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά με το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι και την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας… φαινόταν εδώ και καιρό.

Τα βρετανικά ταμπλόιντς “πλημμύριζαν” με αναφορές για ρήξη μεταξύ του Παλατιού με τον Χάρι μετά τον γάμο του με την αμερικανίδα ηθοποιό αλλά και πιο… συγκεκριμένα για ρήξη με τον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου, Γουίλιαμ.

Το παρασκήνιο της παραίτησης

Την πρώτη κοινή τους εμφάνιση, μετά από έξι εβδομάδες διακοπών στον Καναδά, έκαναν την Τρίτη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, όταν επισκέφθηκαν την Ύπατη Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο για να την ευχαριστήσουν για τις υπέροχες διακοπές που πέρασαν στο Βανκούβερ.

Το ζευγάρι διέμενε σε πολυτελή βίλα αξίας 10 εκατ. λιρών μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα μαζί με τον οκτώ μηνών γιο του Άρτσι και την 63χρονη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. Σήμερα η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός επισκέφθηκε χωρίς τον σύζυγό της το Εθνικό θέατρο στο Λονδίνο ενώ ο βρετανικός Τύπος επικαλούμενος φίλους του ζευγαριού υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του ετοιμάζονται να μετακομίσουν για μεγάλο διάστημα στον Καναδά.

Η Μέγκαν Μαρκλ, πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι ζούσε επί εφτά χρόνια στο Τορόντο, όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Suits, στην οποία η δούκισσα του Σάσεξ πρωταγωνιστούσε. Φίλος του ζευγαριού δήλωσε πως ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν πολλούς φίλους στον Καναδά και σκέφτονται να μετακομίσουν εκεί ενώ θα διατηρούν το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού είναι και η δημιουργία του ιδρύματος Sussex Royal Foundation με ποικίλες δράσεις.

Η «εκδίκηση» της Ελισάβετ για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Η παραπάνω απόφαση θεωρήθηκε ως “φάουλ” από πολλούς και όπως φάνηκε μεταξύ αυτών ήταν και η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κάθε χρόνο μαγνητοσκοπεί το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τον Βρετανικό λαό και αυτό μεταδίδεται το μεσημέρι των Χριστουγέννων.

Αυτό όμως που παρατήρησαν πολλοί με την δημοσιοποίηση της πρώτης φωτογραφίας της Βασίλισσας από το γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του Παλατιού -και πριν μεταδοθεί το μήνυμα- ήταν ότι κάποιοι έλειπαν. Στα δεξιά της Ελισάβετ ήταν φωτογραφίες. Σε αυτές όπως θα δείτε είναι ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πατέρας της Βασίλισσας Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, ο σύζυγός της Φίλιππος και ο Γουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, ούτε του γιου της Πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας.

Ο παραμυθένιος γάμος πριν την... παραίτηση

O βασιλικός γάμος έγινε με δόξα και τιμή... Ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παλάτι του Ουίνδσορ. 

Καλεσμένοι ήταν 800 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση (μαζί με την ασφάλεια) κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ.

Η τελετή άρχισε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Τα μέλη των δύο οικογενειών συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά του παρεκκλησίου για να χαιρετήσουν τους νεόνυμφους στην πομπή τους με την άμαξα.

Η άμαξα ξεκίνησε από το Castle Hill, διέσχισε το Ουίνδσορ και στη συνέχεια επέστρεψε στο St George's Hall στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Δείτε καρέ καρέ την εξέλιξη του παραμυθένιου γάμου: 

Η άφιξη των 800 καλεσμένων του ζευγαριού

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ
Ο Ίντρις Ελμπα με την αρραβωνιαστικιά του
Ο Ίντρις Ελμπα με την αρραβωνιαστικιά του
Οπρα Γουίνφρεϊ
Οπρα Γουίνφρεϊ
Η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της
Η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της
Η Κάρολ Μίντλετον, μητέρα της Κέιτ Μίντλετον
Η Κάρολ Μίντλετον, μητέρα της Κέιτ Μίντλετον
Η λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Η λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

 

Η Σερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της Αλέξις Οχάνιαν
Η Σερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της Αλέξις Οχάνιαν

13:20 -Αφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας

Η νύφη Μέγκαν Μαρκλ φτάνει στο κάστρο του Ουίνσδορ μαζί με τη μητέρα της
Η νύφη Μέγκαν Μαρκλ φτάνει στο κάστρο του Ουίνσδορ μαζί με τη μητέρα της
Πριγκίπισσα Βεατρίκη
Πριγκίπισσα Βεατρίκη
Πριγκίπισσα Ευγενία
Πριγκίπισσα Ευγενία
Ο Δούκας του Γιορκ με την κόρη του
Ο Δούκας του Γιορκ με την κόρη του

13:45 -Αφιξη του πρίγκιπα Χάρι μαζί με τον κουμπάρο του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ. 

13:55 -Αφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ

13:59 -Αφιξη της νύφης, Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία. 

14:00 -Ξεκινά ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ 

15:00 -Ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής

15:00-15:25 - Η βόλτα των νεόνυμφων με την άμαξα στους δρόμους του Ουίνδσορ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκ στη φτάνουν δεξίωση

Ολοκλήρωση της δεξίωσης και έξοδος του ζεύγους από το κάστρο. 

Επίσημο δείπνο στο Frogmore House όπου ο πρίγκιπας Κάρολος θα δώσει δεξίωση για 200 άτομα, προς τιμήν του ζεύγους. 

Φωτογραφίες: Reuters

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση